Santa Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 (edited) Ovo je pre početka infekcije bio br.1 hit u Berezinu. A ovo je trenutni JBT čovek sigurno igra DayZ Edited January 30, 2015 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Mogli bismo Sonty da bacimo koji gejm, ja ovog jebenog ne mogu da savatam nikako :D covek ne odgovara, tj odgovori kad izadje iz igre :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Mozda ne zeli sa tobom da igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 igrali smo napokon na pabovima :D:D coyote je jebeni sajko, roknuo lika u pidzami :D 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Ma on samo i moze da ubije lika koji nema nista :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Neam vremena za daisy ovijeh dana :/ Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Marko je jos neiskvarena dusa. Jos nisi bio izdat od strane onih kojima zelis da pomognes.. A Coyote ti je stari hajduk, taj ti ima vise metaka u ledjima nego u prsima. Nema oprosta vise ^^ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Mogu da nabrojim bar 5 ljudi sa foruma koji su me upucali jer nisu znali ko je ko :D Ma on samo i moze da ubije lika koji nema nista :P ja bar mogu da ubijem :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 mene je spare-ovao neki lik sa sotkom, pitao dal sam gladan, itd :D pa je i njega hteo da rokne da uzmemo opremu, a meni bi zao :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 @ Coyote To je bilo zbog lose komunikacije @marko A znam, i meni je bedara da ubijam tako neke dobre likove. Ali igrao sam i bandita pa smo maltretirali ljude ja i djolesha, svasta smo radili. Mada mi posle zao ali je ujedno i veoma smesno i zanimljivo. Come to dark side. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 ali ali... :D rekao sam mu da na aerodromima i kod military base-a nema friendly ljudi vec kos! :D ali prihvatam da tako na neke bambije ne treba pucati. ali najjaci mi je mare danas bio, taj lik sa sotkom sto ga je spare-ovao, kaze njemu mare: samo da znas, moj ortak te drzi na nisanu tako da pazi sta radis :D a ja u sumi bogu iza nogu, dotrcavam do njih xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 pa dobro, morao sam malo da lazem, cisto da mu stavim do znanja da nije kul da izgubi gear zbog mojeg mace-a i par konzervi pasulja :D:D a i realno sam mogao da ga izmejsujem iza coska, jos kad me je jurio, ali mi bilo kul kao "get on the floor, I'm friendly" :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 to to, znaci poceo je da usavrsava deceit, to je jedna od najvaznijih osobina ^^ Na aerodromu definitivno nema friendly, tu su i ovi tvoji u grupi rizicni. Cim padnes u nesvest Kojot ima da te opljacka, veruj mi. JA ZNAM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 A kad te spasavao, to ništa je li? 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 (edited) Pa tad mi je ukrao nesto takodje ! Ne mogu tacno da se setim, mislim da mi je 2 puta uzeo nesto tu kad sam padao Mada moram priznati jeste skocio prvi de me spasi <3 Ili je to samo hteo da pogleda sta jos ima da se uzme :D Edited January 31, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Nisam nista uzeo! :(( Ja sam dobrica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Ne ne, siguran sam da si mi ukrao bar kompas. A djolesha jos i kaze u videu "Kradi rain kradi sad dok mozes" Svaki put kad sam pao u nesvest falio je item, a pao sam 6-7 puta ^^ Nego sonty skratio video pa nema dokaza. Eto sta ti je ortak, delili ste plen posle.. To je bila jedna od smesnijih akcija kad smo igrali. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Danas sam nasao u Chernogorsku mosin i na njemu long range scope. U prvi mah mi je bilo cudno. Pomislio sam da ga je neko bacio ali opet ko bi bacio mosin sa long range scope. Posle nekih pola sata naisao sam na par mosina u chernu,na nekima nije bilo nista a na jednom sam nasao PU Scope. Izgleda da se mosin moze naci sa tim scope-ovima,zavisi samo na koji naletite :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 ja sam morao da izdam za veceras, em mi prso net, em radim noc :C Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Nema veze,iovako nije bilo nikakvih posebnih desavanja sinoc,osim sto su nas mogli sve pobiti,tj samo su mene ubili iz nepoznatog,nama nejasnog pravca :). Ali Loki mi je pokupio pusku i municiju tako da sam opet full :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 iscimaj Lokija neki dan da odemo na HC server, ima mnogo vise ljudi, i zajebanije je za loot :) ako hocete, mogu da vauchujem za vas dvoje :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 (edited) Ne voli on da igra na HC serveru,a iskreno da ti kazem ni ja ih bas ne gotivim :) . Mi na ovom serveru gde smo sad igramo sigurno godinu dana. Edited February 10, 2015 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 (edited) Samo da dodam da se se*em na svaku drugu openworld/survival/zombie igricu osim DayZ.... Neverujem koliko naslova izlazi u tom vidu igre sad vidim i neki novi miscreated e da, mozda to ubrza proces u kompletiranju dayz-a :) Edited February 13, 2015 by Geno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Sry za double post, al moram da bi videli :P Jel ima neki no lajfer za day z ? trebaju mi ljuuuudiiii da ownamo po serverima :P 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 http://imgur.com/a/4Yjqq/layout/blog 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts