reki Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 to sam i ja hteo da primetim :D 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Realno danas svi to rade i prosto je nemoguce igrati igricu ako ne gledas kroz zid. Nebrojano puta mi se desilo da se ja pravim lud i ne gledam tako,a baje me docekaju napolju bas zbog bleje kroz zid i koknu me . Tako da jebiga :) . Znam da je sranje al sta ja tu mogu :) A da ne pricam da iz tog glicha samo malo izvire kroz zid i ubiju te a ti njih unutra ne mozes :) 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Realno i juce su to radili :D i prekjuce, i dan pre toga, ali poenta jeste tacna, svi se sluze tim gledanjem kroz texturu sto zbog ljudi u glicu sto zbog toga da ne umru i usmrte nekog bambija ili bandita. Mislim da to nece nikada popraviti iz prostog razloga jer isti taj "trik" moze da se koristi i u Arma 3.. sto me nekako ne raduje, ako ikada poprave to a voleo bih onda ce igra biti jos neizvesnija i kvalitetnija naravno.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 A da ne pominjemo hakere. Igra je trenutno u takvom stadijumu da drugacije ne moze da se igra i to je to. Ko je imalo posvetio vremena igri,zna sta rain i ja pricamo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 ijao! sponujem se tu blizu NEA, malo puzim i vidim 3 lika u full opremi onako u zbunju osmatraju aerodrom :D uzmem i budem strpljiv i dvojica sa puskama krenu ka aerodromu, a mozin ostane u zbunu, krenem da puzim sa sve shiftom ka njemu, trajalo je dugo ali je vredelo, priso mu sa ledja i nokautirao ga iz udarca, brzo mu uzeo sve i cim je prijavio ovaj ona dvojica poceli da pucaju po meni ali sam kao pravi zbrisao u sumu na vreme :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 koja je šunjalica ovaj reky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Nema lepse nego kad se tako snabdes preko potrebnom opremom ^^ Cimanje mi je jedino da nosim ogromne stackove metaka kada uzmem od citera, ne znam dal mogu da popijem ban zbog toga. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 http://www.reddit.com/r/dayz/comments/27ufa1/rgames_rdayz_ama_with_rocket_dayz_is_moving_to_a/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 pregledao sam brdo klipova na tjubu, citao ovaj topic i malo po netu i mislim da cu sutra da - pokoznakojiputbacimnovacnaigricu - kupim ovo, sta mislite vredi li? kakav je vas utisak do sada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Ako ti se svidela zbog toga sto si do sada video onda je definitivno uzmi. Igri fali dosta sadrzine koju ce ubaciti vremenom tako i da te smori igra posle par meseci, kada je zavrse, mozes da se vratis i igra ce biti sigurno odlicna i veoma zanimljiva. Takodje kazu da ce cena igre poskupeti pred zavrsetak. Mozes da sacekas popust neki pa da je uzmes tada. Ne verujem da ces zazaliti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 pregledao sam brdo klipova na tjubu, citao ovaj topic i malo po netu i mislim da cu sutra da - pokoznakojiputbacimnovacnaigricu - kupim ovo, sta mislite vredi li? kakav je vas utisak do sada? Igrica vredi svaki dinar. Cak iako fali dosta stvari,vuce te da je svaki dan igras. Preporucujem ti je da je uzmes,a onda nam se javi da te ubacimo sa nama da peglas :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Eo sta se desi kad admini popizde i restartuju server a Loki i ja uletimo ko muve bez glave. Sorry za glasan mic :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Pa jebem mu misa, napravi sliku da valja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Pa kad ne mogu da skontam kako :P . Kako god da stavim glupavi render nesto se sjebe :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Bolje igraj sam nekoliko dana dok ne provalis vecinu stvari, trci po svetu, istrazuj malo. Igraj bandita i heroja. Pa tek onda pocni da igras sa drugim ljudima kad te smori solo. Brzo ces da izgubis volju za igrom ako odmah krenes da igras u grupi i odma ti daju svu opremu i objasne sta i kako. I cela igra ti se svede na, kampujes aerodrom > pogines > trcis do aerodroma, i tako u krug. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Pa kad ne mogu da skontam kako :P . Kako god da stavim glupavi render nesto se sjebe :( Nije render glup xD podesi lepo rezoluciju renderovanja, ako koristis onaj handbreak (najbolji program ikad) onda ne moras nista ni da menjas! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 hvala vam na savetima drugari, gledamo se od ponedeljka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) Neki novi chit je provaljen. Sve u svemu u sred igre samo pocnu da ti nestaju itemi i pojavljuju se kod tog cheatera. Bukvalno ti ukrade iteme ne mora ni da te ubije :D Kao vec rade na tome da ga poprave. edit: Ovim tempom nema nade za Santu da se vrati DayZu.. Edited June 17, 2014 by SpiRo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 3 meseca kako ga nisam upalio :) Cheateri, i nisu su još bajseve ubacili :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Meni su to neki dan odradili, prvo se tp lik ispred mene i promasio me sa m4 sa 2m retard, i posle samo vidis jedan po jedan deo mi nestaje... ostao samo u gacama i majici :D A sinoc sam gledao i na streamu su liku to odradili na tornju u Berezinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Nije ni cudo sto ima toliko cheatera kad nisu izbacili update nikakav sigurno 5 meseci 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Znaci Santa preci ces preko chitera ukoliko ti ubace biciklicu da vozis :D Meni se jos nije desilo da me skinu tako, pobegao sam iz berezina na neko vreme. Sutra patch, ovi sto su igrali exp kazu da su malo optimizovali fps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Nek optimizuju cheatere :( imam fenomenalnu poziciju u Berezinu, plasim se da se ulogujem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 I ja sam kampovao Berezino jedno nedelju dana sa mosinom ali od kad su promenili sponove manje ljudi ima :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts