Popular Post Ste Posted December 19, 2013 Popular Post Report Share Posted December 19, 2013 Sto vise igram, to mi se vise svidja! ) Krenuo sam da igram igru kako je namenjena da se igra, a ne da abusujem jump servera na server. Pokusaj jedan.Spawn oko Balote airfielda. Posle kraceg scavenga, i bezuspesnog loota zaputio se ka novim stambenim kompleksima. Odlicno su uradili taj deo, dok se setas ulicama prepunih sjebanih kola izmedju velikih solitera, kroz napustene decje parkove i oronule prodavnice dobije se opasan ambijent post apokalipticnog zombie sveta. Elem, tu nadjem malo vode, hrane i zaputim se ka novom military baseu severo zapadno od Balote. Posle kraceg pesacenja na putu naletim na dva lika, jedan sa puskom, drugi sa nozem. Nisu me primetili dok su ceprkali po kucama, mogao sam lagano da isecem sa sekirom ovog sa puskom ali avaj, htedoh da budem good guy. Prijateljski pozdrav sa moje strane i odgovor " bazarish po ruski?" , vrh, ovo su neki moji, nema sanse da me taknu. Sledece pitanje da li imam vode, ja net, on lazes i metak u celo. Ok...spokojno sam se nasmejao i respawnovao. Pokusaj dva. Spawn luka Chernogorsk, posle par minuta scavenga, naletim opet na dva lika, u ovom slucaju dva engleza, jedan sa bejzbolkom, drugi sa sekirom, ja sa srafcigerom. Krene neka kraca prica, opet pitanja oko vode, ja opet ne, oni opet po glavi. Tu me malo raskrvare, i u opstoj borbi, zakaci jedan drugog i onesvesti ga. Meni worm blood dipuje po odeci, uspem nekako da pobegnem i da se previjem prljavim krpama. Vidim lika bori se sa dva zombija blizu lesa prijatelja, bukvalno na 2m. Ali ga ne vidi od zida. Ja se brzo zaletim, uzmem vatrogasnu sekiru od mrtvaka, zaletim se na drugog i otfikarim mu glavu. Tu izlutujem stvarno brdo vode i hrane i medicine i cega sve ne. Dok sam ih lootovao, prolazi neki tip pita sta radim, samo sam mu rekao prodji i ne osvrci se ako neces da zavrsis kao ova dvojica, bez reci je i tako uradio.Opet sam se zaputio ka military baseu, nasao m4, ogroman ranac, takticne prsluke itd. I izlogovao se. Veceras nastavljam sa ovim likom da igram i hocu da odem na drugi military base blizu NWA da vidim kakav je, pa ako prezivim idem na NWA. Ili mozda odem na obalu i pokusam da uhapsim nekoga) Igra je jebeno prelepa... btw: svi imaju problem sa gladju i zedji, zato sto se lik spawnuje sa 20-30% hrane i vode u stomaku. Kada se nafilluje moze da se igra 90-120minuta bez vode i hrane. btw2: sa napucanom grafikom kako nebo izgleda, https://www.youtube.com/watch?v=F4Ey4d7STmU , samo nisam siguran koji monstrum od masine moze ovako da potera. 6 Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 eve ti plus za pricu :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 19, 2013 Author Report Share Posted December 19, 2013 Evo jos malo screenova. Steta sto ne moze da se prenese atmosfera na slikama i videu. Trava se njise, drvece takodje, oblaci prolaze, sunce zalazi, vetar puse )))) Jedem govna ja malo, ali je stvarno vrh atmosfera. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 u, ova serija slički je baš kul. A jesu zombiji onako nakaradno nadrkani i spaze te kad prdneš kilometar dalje ili je malo.. hm... "lakše" sa te strane? Ja sam u modu bukvalno propuzao pola igranja :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Cim dodjem do malo para uzimam vala i ja :D Jako me privlaci ta tema sa zombijima i samo prezivljavanje.. TWD fora.. i Cheighy coki me tamo gde sunce ne sija xD hiihi :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 cokiću te snajperom kada i ja budem uzeo u nekom trenutku igru, samo me najviše mori trenutko kako bi mi radilo, pošto mi je ARMA III išla onako, ok jedva, a da liči na nešto :/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Pa ide bolje od Arme u beti. Ionako svi poobaraju detalje, tako da na low radi sasvim solidno. Za pre-alphu čak neverovatno dobro. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 24, 2013 Author Report Share Posted December 24, 2013 Pitanje kako ce raditi kada ubace jos zombija, loota I ko zna sta jos Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 (edited) Smorio sam se, numem da embedujem album.. :/ http://imgur.com/a/6JgWc Edited December 25, 2013 by Santa 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 to sonty! o/ ako primate nove drugare i ja cu vam se join od nove godine :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 25, 2013 Author Report Share Posted December 25, 2013 Na tom usranom krovu kada si otisao, sam i poginuo pola sata posle. Spawno se na drugom serveru, neki lik ispod mene me zamolio da ga bandaziram, popeo se gore, pomogao mu, grupa od 3 coveka je krenula da gruva po nama, ubio sam jednog, ubili mi novostecenog prijatelja i onda su se izlogovali. Izblejim jos 20minuta, nema nikog, promenim server i doceka me poruka da sam mrtav. Ladno je neko bio gore i docekao moje "telo bez svesti" )). Bas sam se smorio. Inace igra ima jako malo elemenata za sada. jako malo oruzija i mogucnosti. U pocetku je bilo zanimljivo, nova grafika, nove lokacije, novi inventori, novine kako igra funkcionise, sada se sve svodi na bezumni pvp, ghosting, combat loggin, itd.... Moja procena je da ce biti igrivo(zanimljivo) za nekih 6 meseci kada ubace jos oruzija, jos MNOGO zombija, vozila, i ispeglaju 28 miliona bagova. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Taj rad, brzo se zasitiš sa ovim combat logingom, sav trud ti ode u propast jako brzo. Al' biće odlično Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 (edited) ja sam nekako isprodavao neka nepotrebna sranja na stimu i imam skoro 8€. Pa ako doguram do 12€ uskoro, dodaću tih još 12 pa ću i ja da uzmem :D Edited December 25, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 o/ samo da znaš ima i dalje trčanja kroz šumu, i to dosta Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 25, 2013 Author Report Share Posted December 25, 2013 "running simulator" ^^ Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 to je do jaja uglavnom :D samo da mi radi kako tako ok i biću hepi. Kao ispunjavam malo preko minimum zahteva. Kako stoje stvari sa prevoznim sredstvima i kakvo je hendlovanje serverima? Pošto su pre serveri bili nepregledni, pa ne znaš jel dan, noć, na kom si serveru bio kreirao lika, itd. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 (edited) Na tom usranom krovu kada si otisao, sam i poginuo pola sata posle. Spawno se na drugom serveru, neki lik ispod mene me zamolio da ga bandaziram, popeo se gore, pomogao mu, grupa od 3 coveka je krenula da gruva po nama, ubio sam jednog, ubili mi novostecenog prijatelja i onda su se izlogovali. Izblejim jos 20minuta, nema nikog, promenim server i doceka me poruka da sam mrtav. Ladno je neko bio gore i docekao moje "telo bez svesti" )). Bas sam se smorio. Jutros sam se ulogovao na taj krov. Ustao sam, krenuo ka merdevinama da siđem, i tom trenutku neki server hik/štuc/glič i poleteo sam nadole, uz poruku you are dead. Mislim da ću da odmorim večeras.. ono.. full jebeni gear, i spawnuješ se go, 10 km dalje.. @Cheighlee Nema vozila još, isti ti je lik na svim serverima, dakle skačeš sa servera na server sa istim likom. I neznaš da li je dan ili noć dok se ne uloguješ na server. Edited December 25, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 sto se tice tog running sistema, dobro je da nije qwop :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 to je do jaja uglavnom :D samo da mi radi kako tako ok i biću hepi. Kao ispunjavam malo preko minimum zahteva. Kako stoje stvari sa prevoznim sredstvima i kakvo je hendlovanje serverima? Pošto su pre serveri bili nepregledni, pa ne znaš jel dan, noć, na kom si serveru bio kreirao lika, itd. Kako ti radi dayz mod? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
trtmrtsmrt1 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Poz drugari. Cheig,ja trenutno igram Dayz na prastarom kompjuteru. Dual core 6000+ athlon,4 gb ddr2 i radeon HD 7700(jedina komponenta koja nije muzejska vrednost) Igra radi sasvim solidno na norm/low setinzima. Ne znam zaista kakva ce situacija biti kada napune mapu zombijima i ostalim stvarima ali mislim da ce biti igrivo i tada. Nadam se da ti ovaj info moze biti od pomoci.:) Moj steam acc name je Stevan (stevan.kovachevich@gmail.com) ,slobodno me addujte ako hocete da pikamo ponekad u ekipi. Ja se igram obicno posle 22h,kada poslazem decu u krevete:P Poz, Edited December 26, 2013 by stevanK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 pa onda je 10 puta bolje optimizovano od glupe arme fazon, ja sam pokusao da poteram sa E5200, koji ima slican bench kao taj tvoj AMD, vadio sam 15fps-a... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Jeste, bolje radi od ARME3, barem meni. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Meni maltene isto kao obican dayz, stim sto u obicnom dayzu na otvorenom vatam 70-80fpsa, u standu 50. Dok je u gradovima manje vise ista situacija izmedju 25-35. Jedino sto u standu drzim ukljucen AA, u modu iskljucen. Ostale opcije manje vise nisu vazne. Edited December 26, 2013 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 @Cheighlee Nema vozila još, isti ti je lik na svim serverima, dakle skačeš sa servera na server sa istim likom. I neznaš da li je dan ili noć dok se ne uloguješ na server. Jel bar znam na kom sam serveru napravio lika ili moram da zapisujem/pamtim ime servera? Kako ti radi dayz mod? Ok je radio na malo jače od medium u 1080p na C2D i Radeon HD 4850. Cheig,ja trenutno igram Dayz na prastarom kompjuteru. Dual core 6000+ athlon,4 gb ddr2 i radeon HD 7700(jedina komponenta koja nije muzejska vrednost) Igra radi sasvim solidno na norm/low setinzima. Ne znam zaista kakva ce situacija biti kada napune mapu zombijima i ostalim stvarima ali mislim da ce biti igrivo i tada. Pa ispunjavam minimalne zahteve, tako bi trebalo da radi :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Ti praviš lika nevezano za server. Znači lik ti je isti na bilo koji server da se uloguješ, tj nastavljaš igru sa pretohodnog servera (na istom si mestu sa istim gearom koji si do tada skupio). Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts