Jump to content

U prvih 24 časa prodato 172 000 kopija DayZ


rur_bot

Recommended Posts

DayZ-Standalone

Counter-Strike i Dota su modovi koji su pomračili slavu originalnih igara a izgleda da će im se na vrhu pridružiti i DayZ. Ova stand-alone konverzija nastala od ARMA 2 je pre nekoliko dana napravila pravi bum kroz Steam Early Access.  Ovaj mod je bio neverovatno popularan ali sve je začudio veliki odziv gamera jer je 172.000 platilo 19,99 $ da bi igrali alpha verziju.

Ovaj rezultat je iznenadio i oduševio kako ekipu iz Bohemia Interactive, koji su ispolirali kod, tako i samog kreatora Dean Hall. Njegovo zaprepašćenje najbolje oslikava poruka na Twittter-u (What the Hell?)  koju je postavio dok se broj prodatih kopija kretao oko 80 000.

http://klanrur.rs/u-prvih-24-casa-prodato-172-000-kopija-dayz/' send='true' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida grande'>

Pročitajte na sajtu!
group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

ovo i nije neka preporuka :D

vrhunska ekipa, zar ne? :D

evo quote od biss-a

 

 

Sto vise igram, to mi se vise svidja! )

 

Krenuo sam da igram igru kako je namenjena da se igra, a ne da abusujem jump servera na server.

 

Pokusaj jedan.

Spawn oko Balote airfielda. Posle kraceg scavenga, i bezuspesnog loota zaputio se ka novim stambenim kompleksima. Odlicno su uradili taj deo, dok se setas ulicama prepunih sjebanih kola izmedju velikih solitera, kroz napustene decje parkove i oronule prodavnice dobije se opasan ambijent post apokalipticnog zombie sveta. Elem, tu nadjem malo vode, hrane i zaputim se ka novom military baseu severo zapadno od Balote. Posle kraceg pesacenja na putu naletim na dva lika, jedan sa puskom, drugi sa nozem. Nisu me primetili dok su ceprkali po kucama, mogao sam lagano da isecem sa sekirom ovog sa puskom ali avaj, htedoh da budem good guy. Prijateljski pozdrav sa moje strane i odgovor " bazarish po ruski?" , vrh, ovo su neki moji, nema sanse da me taknu. Sledece pitanje da li imam vode, ja net, on lazes i metak u celo. Ok...spokojno sam se nasmejao i respawnovao.

 

Pokusaj dva. 

Spawn luka Chernogorsk, posle par minuta scavenga, naletim opet na dva lika, u ovom slucaju dva engleza, jedan sa bejzbolkom, drugi sa sekirom, ja sa srafcigerom. Krene neka kraca prica, opet pitanja oko vode, ja opet ne, oni opet po glavi. Tu me malo raskrvare, i u opstoj borbi, zakaci jedan drugog i onesvesti ga. Meni worm blood dipuje po odeci, uspem nekako da pobegnem i da se previjem prljavim krpama. Vidim lika bori se sa dva zombija blizu lesa prijatelja, bukvalno na 2m. Ali ga ne vidi od zida. Ja se brzo zaletim, uzmem vatrogasnu sekiru od mrtvaka, zaletim se na drugog i otfikarim mu glavu. Tu izlutujem stvarno brdo vode i hrane i medicine i cega sve ne. Dok sam ih lootovao, prolazi neki tip pita sta radim, samo sam mu rekao prodji i ne osvrci se ako neces da zavrsis kao ova dvojica, bez reci je i tako uradio.

Opet sam se zaputio ka military baseu, nasao m4, ogroman ranac, takticne prsluke itd. I izlogovao se. Veceras nastavljam sa ovim likom da igram i hocu da odem na drugi military base blizu NWA da vidim kakav je, pa ako prezivim idem na NWA. Ili mozda odem na obalu i pokusam da uhapsim nekoga)

 

Igra je jebeno prelepa...

 

btw: svi imaju problem sa gladju i zedji, zato sto se lik spawnuje sa 20-30% hrane i vode u stomaku. Kada se nafilluje moze da se igra 90-120minuta bez vode i hrane.

 

btw2: sa napucanom grafikom kako nebo izgleda, https://www.youtube.com/watch?v=F4Ey4d7STmU , samo nisam siguran koji monstrum od masine moze ovako da potera.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

HAHAHA to je tako ruski!!!

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...