DEE Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Slazem se u potpunosti. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfasdf Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) gl Edited January 23, 2014 by asdfasdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doppe Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 (edited) Ne mogu ja tu nista da menjam i to nije do mene covek koji drzi igraonicu tako je odredioĀ Sad cu opet da se cujem sa njim pa cu videti sta mogu da uradim Edited January 23, 2014 by doppe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTKR sk1NNN Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Alo rodjo stavi u subotu i da se to pusi :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Desi sk1ne smekeru 1 1 Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 ma kakva subota ...u nedelju turnir :-) Od pocetka se znalo :-DĀ 1 1 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfasdf Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 nedelja breeee!Ā 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Hogare, ne zive svi u Bg, ako bude nedelja nece doci 3 ekipe iz Bih, pa mozda onda i prodjes grupe . . . 2 Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTKR sk1NNN Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 U potpunosti se slazem sa Parisom, on je Bog! Subota i kraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfasdf Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 tako je bre slazem se nedelja i cao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Subota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doppe Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Ljudi morate da shvatite da ne odredjujete ni ja ni vi kad se igra..Covek koji drzi igraonicu ne uzima nikakav novac od ufura a ni ja njemu nije isplatljivo da daje 2 dana igraonicu tako da se igra u nedelju i to je kraj..Zvao sam coveka pricao sam i ne moze subota sta da se radi ko oce neka dodje u nedelju ko ne bice valjda i drugih turnira i zdravo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ljudi morate da shvatite da ne odredjujete ni ja ni vi kad se igra..Covek koji drzi igraonicu ne uzima nikakav novac od ufura a ni ja njemu nije isplatljivo da daje 2 dana igraonicu tako da se igra u nedelju i to je kraj..Zvao sam coveka pricao sam i ne moze subota sta da se radi ko oce neka dodje u nedelju ko ne bice valjda i drugih turnira i zdravo :) Pa ako se igra na 40 racunara kasnice standardno tur ali moci ce da se zavrsi do ranih jutarnjih casova :) Pohvale za gazdu ako nije uzeo tal od ufura svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTKR sk1NNN Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ti ako si vec odlucio da organizujes turnir, trebao si da planiras subotu, a tog coveka ne razumem. Koliko on moze da ima zaradu subotom, da je toliko preko da se igra nedeljom turnir. Henshi sta pricas ti, pogledaj koliko ekipa igra turnir, tur je gotov za jedan dan bez problema, hocu da kazem da je gazda debil.Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) Ti ako si vec odlucio da organizujes turnir, trebao si da planiras subotu, a tog coveka ne razumem. Koliko on moze da ima zaradu subotom, da je toliko preko da se igra nedeljom turnir. Henshi sta pricas ti, pogledaj koliko ekipa igra turnir, tur je gotov za jedan dan bez problema, hocu da kazem da je gazda debil.Ā MAtori ja sam drzao igraonu pa je pazar u Pazovi znao da bude po 7 soma u bg kontam moze i 20 i subota je najbolji dan kao i nedelja jer deca nisu u skoli uz duzno postovanje svih igraca da se ne naljute iz perspektive gazde kome treba da danas bude los 15 -20 soma zbog nekog tamo turnira? Ne razmislja on rezonom svih igraca to je problem. Trebali su ranije da kazu kako ce se igrati to je greska ja sam samo pohvalio to da ne uzima tal od ufura sto i jeste za pohvalu i ne secam se da neki tur nije otisla odredjena svota sto na nekog iz org sto na nekog od gazda :) ps Videces kad ce se turnir zavrsiti i dal sam bio u pravu :P Rani jutarnji casov!! :D Edited January 23, 2014 by HENSHI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 inace turnir je za 3 dana a ni grupe ni satnica nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTKR sk1NNN Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ok, ti ako pravis turnir, gledas da izadjes u susret igracima, nas realno boli uvo koliko taj gazda ima pazara subotom. Gazda da je ok lik, preskocio bi jednu subotu, odrzao turnir i mozda dobio malo reklame ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ma dobro pusti sad to sve :) Dajte kad je izvlacenje grupa satnice ovo ono :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soble_ Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Brate pisao si da se igra subota - nedjelja 2 puta si cak naglasio. zajebao si se ocekivao si 8 ekipa sada to rijesi kako treba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doppe Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Tako je bilo , obrati se gazdi tom ne meni :) Ima ekipa koje ce doci ne moze svima da se udovolji..Znam da je greska to ali on je to napravio ne ja..Pokuso sam da trazim 2 dana ali ne moze jedva sam izborio 40 racunara bar za grupe da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soble_ Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Tako je bilo , obrati se gazdi tom ne meni :) Ima ekipa koje ce doci ne moze svima da se udovolji..Znam da je greska to ali on je to napravio ne ja..Pokuso sam da trazim 2 dana ali ne moze jedva sam izborio 40 racunara bar za grupe da bude. ne treba ti 2 dana, dovoljna je subota. zavrsit ce se to od oka za 12 sati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doppe Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Ma brate igra se u nedelju i to je kraj,tako je.. Veceras cu da okacim grupe i sve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arccana Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) Svasta... Znaci imaces 8 ekipa sad. 40 racunara, gj. Srecno ti.Ā Ā / ipak imas 16. Super drago mi je zbog tebe. Eto kako vam kad date djetetu da org turnir. Kad je svima tesko da se uhvate organizacije. Poceli klinci da organizuju po sistemu online liga sto gledaju- igraju.. Edited January 23, 2014 by Ninoslav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Nama iz kragujevca odgovara nedelja. Ako se igra u subotu 90% necemo moci da dodjemo :) Tako da nek bude kako pise, 26.01 NEDELJA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsy Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Koji smijeh... Znaci igraonica ima 40 racunara ili vise, nije ni bitno. Grupe se igraju na 40 racunara a knockout na 20. Pa jednostavno se moglo igrati 2 dana na 20 racunara.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts