Gospodin Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 ja bi se uvek otvorio za nekog japanca u ovakvim slucajevima ;) +1 Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Nemam ja toliko para :D Па што си отворио топик ако немаш паре ?!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 Pa necu ici iznad 3.500 ni za zivu glavu, jedino ako se cena tvog auta krece u okviru mojih mogucnosti, ako ne.. jbg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Sto se tice 1.5dci motora koji je dosta manji potrosac, gledaj samo da izbegnes Delphi sistem ubrizgavanja jer je opste poznato da ume da bude jako problematican, dok su Bosch ili Siemens vec druga prica. Cene delova za servise su ti manje vise iste kao i za ostale modele u klasi tog godista, sem eto mozda filtera goriva koji moze da ima prikljucak za senzor za vodu (neki imaju neki ne) pa je malo skuplji. m2c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 Sto se tice 1.5dci motora koji je dosta manji potrosac, gledaj samo da izbegnes Delphi sistem ubrizgavanja jer je opste poznato da ume da bude jako problematican, dok su Bosch ili Siemens vec druga prica. Cene delova za servise su ti manje vise iste kao i za ostale modele u klasi tog godista, sem eto mozda filtera goriva koji moze da ima prikljucak za senzor za vodu (neki imaju neki ne) pa je malo skuplji. m2c Hvala na savetu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 moj drugar iz zrenjanina je dugo vozio megane 1,5 dCI i imao je problema, dal taj famozni plivajuci zamajac ili sta vec.. uglavnom rekao mu je majstor da taj motor generalno ima problema pri vecoj kilometrazi sa tim, pa se odlucio da promeni auto u (stariji) 2,0 HDi 307 karavan, koji ga sluzi ok. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Gde kad bude došao? U Sloveniju iz BG autoputem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 30, 2013 Author Report Share Posted November 30, 2013 ja znam provereno, da bez klime, taj motor trosi 7-8 prosecno a ovo sto vicy kaze, i ja mogu da izadjem na autoput upalim tempomat u petoj brzini na 80, da potrosnja bude 2 litre i da posle 100 km bude prosecna 3-4 :D 7-8 litara je podnosljivo... Sve preko toga je tuga. @grba, svaka cast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts