AcKkE Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 (edited) Molim zainteresovanog ako je 18+ i ozbiljan da se javi na steam gajin_a za LAN u Kragujevcu. EDIT: Imamo auto, smestaj, pare i sve sto je potrebno. Samo dobra volja doticnog. Bez ispala, uvreda i ispada. :) Edited November 26, 2013 by AcKkE 1 6 Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post TRIGY Posted November 27, 2013 Popular Post Report Share Posted November 27, 2013 (edited) add on steam:"bagersen",iskusan awp igrac pred penzijom Edited November 27, 2013 by TRIGY 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Ajde, ajde, šta ste se sjatili na dečka :) Mlad je, ima vremena da nauči :) Evo i javio se jedan momak hoće da igra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 27, 2013 Author Report Share Posted November 27, 2013 add on steam:"bagersen",iskusan awp igrac pred penzijom Brate pokusao sam da dodam par puta, nesto nije u redu... http://steamcommunity.com/id/ackethedoctor46/ add Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Vidim ja da ce brisanje postova u ovom topicu da predje lagano u full-time posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Vidim ja da ce brisanje postova u ovom topicu da predje lagano u full-time posao. Kakav si hejter,a taman sam ugovarao termin sa maloletnicom za 500 kinti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 27, 2013 Author Report Share Posted November 27, 2013 (edited) Kakav si hejter,a taman sam ugovarao termin sa maloletnicom za 500 kinti :( Manje bitno, ako budes u KG-u, videcemo se, popijemo nesto ovo ono.. Vozim Opel Astru pa cemo se cimamo po Kragujevcu :) EDIT: Posto nemam permisiju da okacim sliku evo link prebijanja :Dhttp://cloud-4.steampowered.com/ugc/469794824743995566/689451F689D7839AB8320023A56806173595D14A/ Edited November 27, 2013 by ACkE Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 27, 2013 Author Report Share Posted November 27, 2013 Pazi ovako, ko ima GIFT CS:GO-a ima pivo i 600 din u Kragujevcu, hitno mi treba. Gore je moj STEAM pa me dodajte. HITNO!!! 2 Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 27, 2013 Author Report Share Posted November 27, 2013 Ajde, ajde, šta ste se sjatili na dečka :) Mlad je, ima vremena da nauči :) Evo i javio se jedan momak hoće da igra :) Laki to je bila zajebancija sad mi kaze TRIGY. Manje bitno, ako ima zainteresovanih izvolite. Javite se, gajin_A steam. Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada. Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 esi mi dobar? :D 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 28, 2013 Author Report Share Posted November 28, 2013 esi mi dobar? :D Zakasnio si sa forama iz KGB-a od 2008. 8 Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada. Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 (edited) Zakasnio si sa forama iz KGB-a od 2008. ok batice,izvini,nemoj da se ljutis. -41 NIJE SE SNASAO :v Edited November 28, 2013 by vlada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted November 28, 2013 Author Report Share Posted November 28, 2013 ok batice,izvini,nemoj da se ljutis. -41 NIJE SE SNASAO :v Okej i? Treba da placem? Sajber svet. :) 5 Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Ajmo samo vezano za traženje tima nadalje, bez off topica, hvala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Pazi ovako, ko ima GIFT CS:GO-a ima pivo i 600 din u Kragujevcu, hitno mi treba. Gore je moj STEAM pa me dodajte. HITNO!!! http://www.kupujemprodajem.com/CS-GO-Counter-Strike-Global-Offensive-9054471-oglas.htm?filter_id=37 pogledaj ovo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 e bulbi a što ti ne bi igrao sa ackeom, pravite ekipu realno. 2 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Neam komp gajbi da bi prac. Svaki dan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada. Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Okej i? Treba da placem? Sajber svet. :) i dalje se nisi snasao :D 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 i dalje se nisi snasao :D Za tvoju informaciju jesam. Odjebes od topica i cao. 2 Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 aj ti malo iskuliraš i naučiš da se zajebavaš. svi kanteraši su bre besne džukele na ovom forumu i skaču na prvu, pa onda na turnirima ne znam ko se kome više uvlači u dupe glupim forama. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 aj ti malo iskuliraš i naučiš da se zajebavaš. svi kanteraši su bre besne džukele na ovom forumu i skaču na prvu, pa onda na turnirima ne znam ko se kome više uvlači u dupe glupim forama. Crni proto :) veruj mi da ce ti lakse biti ako udjes na njegov sk-gaming profil :) shvatices o kakvom "mozdanom" skolpu se radi :) inace mislim da je 94 :P Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 Brate radi se o ozbiljnoj temi i kakva zajebancija? Hvala sto me pratis na SK-Gamingu <3 Moze lock ekipa je prijavljena u ponedeljak ide uplata. Tako da ono da ovi snobovi i ostala bagra tipa "Mozdani sklop" a ni ne sta zna je mozak ne nabija postove na ovoj temi. Hvala. 9 Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 acke ja se ne bih zajebavao ides kobrici u rodni grad, a svi se secamo dobrog samaranja odredjenog momka :D P.S. KOBRICE 1/4 PLS kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 acke ja se ne bih zajebavao ides kobrici u rodni grad, a svi se secamo dobrog samaranja odredjenog momka :D P.S. KOBRICE 1/4 PLS Vicevi su na drugom spratu :) 3 Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyBhoneR Posted December 6, 2013 Popular Post Report Share Posted December 6, 2013 Zasto ja imam osecaj da se neces lepo provesti u KG? Isprozivao si ceo forum + sto pretis da ces prebiti svakog ko se nije slagao sa tvojim stavovima ovde. I wish u good luck there. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts