Lucky Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 e vala i ovaj mohi nekad da baci dobru foru. enivejz, još jedna od oldschool kafana, mada je dosta dugo bila praznjikava, Mali Đerdap (bila solidna klopa, sve zajedno sa matorim nadrkanim kelnerima), zatvorena je pre nekog vremena a na njenom mestu otvorena još jedna "new age" kafana, mislim da se zove "Štiklice i Burence" ili tako nešto :)) Nastavljaju se ti genijalni nazivi novopečenih kafana :) Mislim da je sinoć bilo otvaranje pošto je bio neobično veliki broj mlađarije u okolini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 new age kafane, napalm kao stvoren za to Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 jel to nesto u ovom fazonu https://www.facebook.com/kafana.razvodbraka.3?fref=ts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucianus Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 meni je drugarica juce pricala da je bila u nekoj new age kafani kod Manjeza, kaze pivo 0,33 je 250 dinara, garderoba 150 dinara, pita konobara jel imaju 0,5 pivo, on je gleda bledo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 majke mi, kao da se takmice ko ce da da retardiraniji naziv, treba ih pobiti sve 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Mala moja je ta. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 majke mi, kao da se takmice ko ce da da retardiraniji naziv, treba ih pobiti sve relana prica...al sto kaze stanko izgleda da ovde izlaze milfare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 jel to nesto u ovom fazonu https://www.facebook.com/kafana.razvodbraka.3?fref=ts Haha, nešto tako ... ali već vidim pattern. Bitno je da imaš ovaj crveno beli karirani fazon negde unutar objekta i to je to :)) e vala i ovaj mohi nekad da baci dobru foru. enivejz, još jedna od oldschool kafana, mada je dosta dugo bila praznjikava, Mali Đerdap (bila solidna klopa, sve zajedno sa matorim nadrkanim kelnerima), zatvorena je pre nekog vremena a na njenom mestu otvorena još jedna "new age" kafana, mislim da se zove "Štiklice i Burence" ili tako nešto :)) Nastavljaju se ti genijalni nazivi novopečenih kafana :) Mislim da je sinoć bilo otvaranje pošto je bio neobično veliki broj mlađarije u okolini. Ispravljam se - "Štikla i burence", sad sam opet prošao pored :) meni je drugarica juce pricala da je bila u nekoj new age kafani kod Manjeza, kaze pivo 0,33 je 250 dinara, garderoba 150 dinara, pita konobara jel imaju 0,5 pivo, on je gleda bledo. Nije samo to, nego je sad i to mesto postalo kao klub (svako) - sa rezervacijama, obezbeđenjem, separeom ... mislim, šta je tu onda kafana osim što puštaju narodnjake :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 meni je drugarica juce pricala da je bila u nekoj new age kafani kod Manjeza, kaze pivo 0,33 je 250 dinara, garderoba 150 dinara, pita konobara jel imaju 0,5 pivo, on je gleda bledo. jel si je upoznao na faksu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Nisam iz Beograda, ali za ovo kratko vreme koje sam proveo sam stekao utisak da je 80% "kafana" neki fenseraj tezak. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucianus Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Nisam Mendzi, ovu znam od ranije. Oni misle ako stave karirani stolnjak i opice Tomu da je to sad kafana. Meni je prvo apsurdna cinjenica da se naplacuje garderoba. A potom i sve ostalo. A najbolja stvar od svega mi je bio lik sa hipster cvikama za sunce i long beanie kapom na stolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 odurno je sa tim "lajfstajl kafanama", ja sam zgrožen. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 jebi ga, tako ti je to danaske... lukas, xl, tdi hous, kafane.... sve ide vremenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 mendzi car bas sam sinoc bio u mala moja, sto neko rece vise je fenseraj nego kafana a cene ozbiljne zato litar na litar i putuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 ma po dzepovima stekas unucice i zabole te kurcina krasna! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 stanko klasicni ludak alkos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Кад се уђе из Београдске у Крунску (ка Студентској поликлиници) има једна права кафана, "Мелем за душу" се зове, Зајечарац од 0,5 кошта 120 динара, притом газда кафане свира хармонику, седне са нама за сто и удри, милина. Ово што се отвара сад су пре клубови него кафане, што већ рекоше људи. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Мени је одлична кафана Градимир, музика иде од стола до стола, јефтино пиће, има и да се клопа, све у свему права кафана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 lol gradimir nije kafana, gradimir je car :) najvise mi se tamo svidja kako su resili problem sa ventilacijom Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 kud gradimir? ili tako nesto? u podrumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 да да, то је то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 onda doista car gradimir :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 to to, treba da organizujemo akciju da ja idem po kafanama sa barskim stolovima de naplacuju jakne i da samaram sve redom, ko je za ? Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Ima kafana Hodac preko puta Zire, stanicu ispod vukovog spomenika. Dolazi razna ekipa, ali nikad nije bilo problema. Ziva muzika tipa djitre i harmonika, 0,5 pivo je oko 120 kinti. rakije oko 100. Rokaju ljudi od Tome Zdravkovica, preko Toseta, do Dzeja. Moja mala je uvreda za kafanu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 hodac drze ortaci od mog drugara, momci od 22-3-4 godine, tamo idem stalno, jedini problem je sto je bas malo mesto i sto leti ima devedeset hiljada stepeni, inace uglavnom je odnos 70%riba-30%likova i bas je do jaja Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts