Lucky Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Jel probao neko Wrack? http://www.wrackgame.com/ Deluje kao zabavan naslov, ja ću tek večeras da malo isprobam, možda sam se samo naprimao na koncept nečega što nije military shooter BF/CoD manira već nešto što bi zapravo moglo da podseća na Doom/Quake. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 (edited) jeste da su totalno razliciti tripovi, al' mene zbog cell shadinga podseca na XIII, koji mi je bas bio do jaja. imao je finu muziku/pricu, mozda bih mogao opet da ga obrnem. Edited November 21, 2013 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 XIII je bio super skroz, ali je daleko od "quakeolikog" da tako kažemo. Videćemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 E, nije ovo loše toliko :) Ima kao nekog humora, sve je toliko izlizano da je obrnulo krug, dobar je taj stari arkadni vajb i još je i muzika gotivna. A razmišljam ja tokom igranja kako je muzika OK; ali ništa nisam pronašao na Wrack sajtu, da bih kasnije iskopao da im soundtrack radi Bobi Prins koji je radio muziku za DOOM između ostalog :) Jedini problem je što je sve i dalje early access pa nema baš puno nivoa a i fale neke grafike i tako to. Inače sam skoro i zaboravio kako izgleda pucati iz pištolja koji nema reload već puca koliko god municije da ima :( :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts