G!!! Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Definitovno raskidam ugovor sa telekomom, ne mogu više da podnesem da mi već 4 meseca na svakih 20 minuta puca konekcija i moram da restartujem ruter. Zanima me šta sad da uzmem. Razmišljao sam o optici, ali ne znam u kakvoj je situaciji Targo trenutno. Preko sajta piše da nije dostupan na mojoj adresi, ali su mi rekli da bi mogli da ga uvedu na moju adresu moram da idem i da skupljam potpise od komšija jer neko koči. Inače targo je dostupan u svim ulazima u mom bloku, osim u mom. SBB isto ima optiku, ali njih još moram da zovem da proverim dostupnost. Ako ne bude moglo mislio sam da uzmem njihov adsl. Jel ima ovde sbb korisnika, kakvi su vam utisci? Jel ima neko možda neki bolji predlog? jel ti dolazio neko da ti proveri kvalitet instalacija, iz telekoma ? u firmi sam hteo da povecam brzinu na adsl-u, kada sam utvrdio da do brzine nije doslo prijavio sam i sutradan je dosao njihov serviser nakacio se nekim laptopom rekao mi da mu je cudno kako imam i 4mbit/sec jer je ta i ta linija unakazena presecanjem vodova prilikom izgradnje okolnih objekata i da tesko da cu dobiti priliku za vecu brzinu dok se ne promeni centrala blablabla tako da su mi sluzbenici u centrali vratili staru pretplatu e sad jebg to se nije desilo u bg-u ne znam koliko mogu da budu revnosni po tom pitanju u vecim gradovima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Mene Sbb jebe od kad ga imam. 2 meseca radi ok, 4 meseca puca veza svakodnevno. Trenutno sam opet u modu da im jebem mater jer mi puca veza svakih 20 minuta na po 3, dovoljno da prekine ono sto trenutno radim. Tehnicka podrska je brdo bizonske balege koja mi resetuje modem iz centrale i kaze "ako ne radi, javite mi se za 10 minuta", hell yeah. A da ne napominjem da mi se pokvario mail na desktop clientu, to niko ne zna da popravi, sem da zameni sifru, a onda i dalje bude isto. Ja sam bas razmisljao da predjem na telekom. Vidim da za 1900 din moze da se uzme 20M neta, ako je stabilan, to je to. Doduse, u odbranu djubretarima, cuo sam da je moj kraj crna rupa pa da mozda zato ne radi. Ali opet, nikome ne bih savetovao da sa njima sklopi ugovor. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 A tek da koristi njihov mail u 2013. godini ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Ne koristim ja vec cale za posao, ima ga vec 10ak godina pa ne moze da menja jer mu je na vizitkama i memorandumima. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts