exile Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Buduci da se kao nesto razumem u zvuk i zvucnike (gistro), ono sto bi ja hteo da imam od zvucnika je waaaaaaaaaay beyond my payroll sada Tako da bi hteo da kupim neke fine dobre zvucnike za komp, pa me interesuje kakva su vasa iskustva ako ste uzimali skoro, i koje vredi gledati ? Cena sta znam, do 150 ojra mozda, ako ima ista kvalitetno u tom rangu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 ja bacih oko na ove: http://www.amazon.com/Altec-Lansing-MX6021-Expressionist-Speaker/dp/B0025VKUR0 mada koliko vidim kod nas su malko skupi.. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Izgledaju do jaja, mada je to dosta para... Jos neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Pa ja imam da preporučim dva para zvučnika koji šljakaju ok - jedan je Logitech Z 2300 drugi je Logitech Z 5. Mislim da su cenovno tu negde, zavisi doduše za šta ti trebaju. Z 2300 je kao "ozbiljniji" 2+1 a Z 5 je gotivan jer se napaja samo iz USB-a ima i daljinski i omni-direkcioni su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Oba izgledaju primamljivo, je l' si koristio oba inace ili znas ovako po preporuci da su dobri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Imam oba modela ... znači, postoje bolji zvučnici svakako, ali u tom cenovnom rangu su skroz kul. Ne znam šta bi ti pre, recimo z2300 su kul, imaju ogroman subwoofer itd, ali su ujedno samim tim i jako veliki i kabasti. Z 5 su gotivni sa skroz kul zvukom, a manji, samo na USB-u, imaju daljinac i tako to. Šta više, sad kad razmislim, oba modela imamo u redakciji povezane i šljakaju, ako bi hteo da ih sam isprobaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Why not, ako budem mogao ce ti javim pa da svrnem jednom posle posla do vas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts