SHMEKER Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Znaci drugari treba mi informacija gde mogu da kupim bandaz traku za prste, trazio sam na netu i uglavnom se sve prodaje na veliko u rolnama sto meni naravno ne treba, bio sam u TC usce i vozdovac vecina me gleda belo kao da prvi put cuju za to, tako da ono molim vas ako neko zna gde mogu to da kupim nek napise jer mi je potrebna sto pre. Zahvaljujem! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 http://www.iron.rs/bandaz-trakaово?Не знам за шта ти треба, а мени помаже растегљиви завој (за џак нпр.) који имаш да купиш у свакој апотеци. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 7, 2013 Author Report Share Posted October 7, 2013 Nije to, treba mi za prste na nogama, do sada sam uvijao zavojem i vrsilo je posao, medjutim treba stalno da kupujem zavoj i da motam da se igram :D A bandaz traka se lako kida i dovoljno mi je svega 2-3 puta da obmotam dok zavojem treba 10 da bi se napravilo to kako treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 http://www.pride.rs/Default.aspx Прочешљај дал има ође 1 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Nisam ni ja siguran da razumem šta ti tačno treba, ali možda je bolje da uzmeš flaster trake na koturu, koje možeš u svakoj apoteci da kupiš, bandažiraš šta hoćeš i baciš posle treninga... Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 8, 2013 Author Report Share Posted October 8, 2013 Treba mi najnormalnija bandaz traka koju korsite teniseri, odbojkasi itd :D Samo sto oni korsite za prste na rukama a ja hocu za prste na nogama i to je to :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Za to se koristi obican medicinski flaster. Makar ja to tako koristim i dan danas, a imas u apsolutno svakoj apoteci :)I da, gledaj da uzmes Galenikin, mnogo bolji lepak stavljaju. Onaj beli ne valja nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Ja kupujem u apoteci neki Omniplast na crvenom koturu, flaster je u boji kože, ima dosta lepka, nema šanse da se skine, ima nekoliko dimenzija... 1 Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 8, 2013 Author Report Share Posted October 8, 2013 Za to se koristi obican medicinski flaster. Makar ja to tako koristim i dan danas, a imas u apsolutno svakoj apoteci :) I da, gledaj da uzmes Galenikin, mnogo bolji lepak stavljaju. Onaj beli ne valja nista. Ne mogu da stavim samo flaster, iz razloga sto treba da napravim malo deblju povrsinu izmedju prsta i uloska, i ako stavim samo flaster ostace mi lepak na prstu i pritom je tanak a ne zelim da umotavam deset puta. No nije ni bitno nasao sam neki podbandazni sundjer pa cu da vidim sta je to i da li ce da deluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts