Jump to content

CS 1.6 poslednji trzaj

35K

Recommended Posts

Pozdrav svima pre svega, nisam nikada ucestvovao u diskusijama na ovom forumu ali vas posmatram godinama unazad.

Imam jedan vrlo iritantan problem sa kanterom vec godinama, naime kada udjem u cs, igra radi savrseo nekih 10 - 15 minuta, nakon toga gameplay se totalno po*ebe, 

i posle tacno 34 minuta igre pojave se crvene tackice na net_grafu na donjoj plavoj liniji u razmaku od 1cm.. Tad je cs totalno druga igra od one koju sam pokrenuo..

Evo slicice

8x68us.jpg

Ugasim cs, pokrenem ga opet momentalno i prica se ponovi. Sve radi ok u pocetku..

Kontaktirao sam ljude koji igraju ovo od samog pocetka niko nije mogao sa sigurnoscu da mi kaze u cemu je problem.

U medjuvremenu sam promenio komp - problem je ostao

sa ADSL-a presao na SBB - isto

Svi moguci rejtovi - isto

Non steam cs - isto

Par stvari nisam probao, da uzmem novi steam acc, hard disk je sa starog kompa (100% healty, star 3 godine) i napajanje je takodje sa starog kompa, 600w staro oko 4 ili 5 godina..

Jel imao neko slican problem? Hvala unapred.

Nema to veze sa internetom , ili je neki hardwerski problem sa mreznom ili nesto slicno. Moze biti milion stvari , pocev od virusa i ostalih sranja. Ja sam pre 10 godina igrao na 512k bez problema kanter a kamoli sa sada ostalim paketima od po 20mb

Edited by KOНФУЗНИ

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

Brate sve sam probao.. Doneo sam drugarov komp, instalirao moj steam, skinuo cs, pokrenuo, stavio 34 min na nekom dm-u i opet se ponovilo..

Ne znam vise sta moze da bude.. Da, i non steam sam probao opet, isto se desava. 

AV je avast, firewallove nemam.. Odustao sam bmk.. 

• 3 weeks later...
  • 2 months later...