Jump to content

35K

Level 1
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About 35K

  1. Dal je moguce... Hvala brate, ustedeo si mi 100e!
  2. Brate sve sam probao.. Doneo sam drugarov komp, instalirao moj steam, skinuo cs, pokrenuo, stavio 34 min na nekom dm-u i opet se ponovilo.. Ne znam vise sta moze da bude.. Da, i non steam sam probao opet, isto se desava. AV je avast, firewallove nemam.. Odustao sam bmk..
  3. Ma samo cs.. Ne znam kako da istestiram u nekoj drugoj igri..U doti ne primecujem nista...
  4. I ja sam mislio da je virus, sta znam, skenirao sam spyware doktorom i malewarebytes-om. ili kako se vec zove.. Nije pomoglo.
  5. Nadam se da me ne zajebavas, kod ortaka radi bez problema na 4/0.5 :D
  6. Na adslu sam ima0 20/1 a na sbb 10/1 ... Isto se desava i na ADSL-u i na SBB kablovskom netu koji je skroz druga infrastriktura, nije do toga..... Valjda....
  7. Pozdrav svima pre svega, nisam nikada ucestvovao u diskusijama na ovom forumu ali vas posmatram godinama unazad. Imam jedan vrlo iritantan problem sa kanterom vec godinama, naime kada udjem u cs, igra radi savrseo nekih 10 - 15 minuta, nakon toga gameplay se totalno po*ebe, i posle tacno 34 minuta igre pojave se crvene tackice na net_grafu na donjoj plavoj liniji u razmaku od 1cm.. Tad je cs totalno druga igra od one koju sam pokrenuo.. Evo slicice Ugasim cs, pokrenem ga opet momentalno i prica se ponovi. Sve radi ok u pocetku.. Kontaktirao sam ljude koji igraju ovo od samog pocetka niko nije mogao sa sigurnoscu da mi kaze u cemu je problem. U medjuvremenu sam promenio komp - problem je ostao sa ADSL-a presao na SBB - isto Svi moguci rejtovi - isto Non steam cs - isto Par stvari nisam probao, da uzmem novi steam acc, hard disk je sa starog kompa (100% healty, star 3 godine) i napajanje je takodje sa starog kompa, 600w staro oko 4 ili 5 godina.. Jel imao neko slican problem? Hvala unapred.
×
×
  • Create New...