babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Da brate.. Jeste i to je provereno.. A i posle 2 godine znam i kad ce da prdne a ne sta misli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 ja da sam na tvom mestu, ipak bih skocio sa beogradjanke 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Јер ово крај или како? Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 the end.. :( jebote znaci kao da mi neko stska srce,tako se osecam.. Ne smem ni da misim o nama odmah krece sevdah :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
slingeR Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ne ta.. Ova sto je bila n moru.. :( jebem ti zivot kad se ljubav ugasi jer ne moze da izdrzi bez mene 2 meseca.. :( niko ne baca stare cipele dok ne nadje nove. ko je koga morao da ceka dva meseca i zbog cega nije?ja da sam na tvom mestu, ipak bih skocio sa beogradjanke nemojte odma tako radikalno nije kraj sveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ja sam nju "morao" da cekam jer je 2 meseca radila na moru.. A pre toga smo se malo ohladli i resili da vidimo sta ce biti dok je ona na moru.. Sve j lepo krenulo dok nije krenula da radi od 7 do 22,1 uvece.. I tad je sve renulo nizbrdo.. I na kraju sam shvatio da se ohladila i naravno krenuo sam i ja zbog toga.. I eto, videli se juce,opricali,i rastali se..je bo te... Juce nisam jeo od tad a zaspao sam jutros u 6 i probudio se u 20 do 7 da idem na posao.. Nisam ni za k.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slingeR Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 ja ne znam ni kako si izdrzao ta dva meseca. dva meseca na moru, daleko od kuce i momka, nonstop pijani, nonstop zurke, gomila nabildovanih momaka oko nje, sigurno da se zbog toga ohladila. a kazes da su poceli problemi kad je pocela previse da radi. sigurno si ljubomorisao pa jos i dolivao ulje na vatru. nema veze, bar znas da nije vredna tebe ili bolje receno niste jedno za drugo jer je pokleknula pred iskusenjem a ne treba ti takva. sad znas da je ona bila greska, tako da zaboravi nju i trazi novu. eto moj savet Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Heh ni ja ni ona nismo takvi.. Ona je iz ns a ja iz bg.. 2 godine smo se vidjali preko videnda a nekad i aovako al retko.. Tako da je super sto smo izdrzali i ovoliko.. Meni je krivo sto sam ja kao musko uspeo da izdrzim da ne smuvam nijednu devojku (idalje nikad nisam prevrio devojku nijednu) i to mi je dokaz da mogu da uspe i da sam covek, ali.mi je krivo sto ona nije nikad bila takva.. Ne vidimo se ili ne cujmo nedelju,dve i odmah krene pucnjava umesto da me lepo pita pa da joj obrazlozim.. Nije imala nikog i retko kad je izlazila jer je taj vlasnik plaze prestrog,fazon nisi smeo da ima nikog dk si tu cak ni na jedno vece ako te vid najebo si..a i ona nije takva devojka i bas zato sam u bedaku.. Da sam znao da ona moze da bude sa svakim ne bih ni bio sa njom realno..Pa izdrzao sam kako sam mogao.. U pocetku ok onda kad sam se ja ohladio, klubovi beograda eto me.. I startovao sam devojke samo a vidm dal sam idalje u elementu sto se pokazalo itekako pozitivno.. A za to si u pravu tako sam i ja razmisljao.. Samo sto cu prvo dooobro morati da se odmorim pa tek onda da nadjem nesto ozbiljno.. Posto neozbiljno nije za mene.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Slinger alt. Mora biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Nisam ljubomoran.. Nilad nisa ni bio.. Tolrantan am.. Da sam bio ljubomoran u tolikom obliku dsao bih kod nje lepo na vrta i to je to.. A on ni ne pije.. Tako da je bila da kazem do pre par meseci savrsena veza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Slinger alt. Mora biti Па Даки. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 nemojte ga sad prozivati, ma kakav inače bio, nije mu lako realno :/ bulbi, na moru je našla novog tipa a verovatno je imala i neku varijantu za preko nedelje kad kažeš da se s tobom viđala samo za vikend. SSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Nisam ljubomoran.. Nilad nisa ni bio.. Tolrantan am.. Da sam bio ljubomoran u tolikom obliku dsao bih kod nje lepo na vrta i to je to.. A on ni ne pije.. Tako da je bila da kazem do pre par meseci savrsena veza.. Jes' ti siguran da je to bila veza? I ko je sad "on" koji ne pije? Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Brak nij sigurno.. Ona.. Fon mi guta slova.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slingeR Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Heh ni ja ni ona nismo takvi.. Ona je iz ns a ja iz bg.. 2 godine smo se vidjali preko videnda a nekad i aovako al retko.. Tako da je super sto smo izdrzali i ovoliko.. Meni je krivo sto sam ja kao musko uspeo da izdrzim da ne smuvam nijednu devojku (idalje nikad nisam prevrio devojku nijednu) i to mi je dokaz da mogu da uspe i da sam covek, ali.mi je krivo sto ona nije nikad bila takva.. Ne vidimo se ili ne cujmo nedelju,dve i odmah krene pucnjava umesto da me lepo pita pa da joj obrazlozim.. Nije imala nikog i retko kad je izlazila jer je taj vlasnik plaze prestrog,fazon nisi smeo da ima nikog dk si tu cak ni na jedno vece ako te vid najebo si..a i ona nije takva devojka i bas zato sam u bedaku.. Da sam znao da ona moze da bude sa svakim ne bih ni bio sa njom realno.. Pa izdrzao sam kako sam mogao.. U pocetku ok onda kad sam se ja ohladio, klubovi beograda eto me.. I startovao sam devojke samo a vidm dal sam idalje u elementu sto se pokazalo itekako pozitivno.. A za to si u pravu tako sam i ja razmisljao.. Samo sto cu prvo dooobro morati da se odmorim pa tek onda da nadjem nesto ozbiljno.. Posto neozbiljno nije za mene.. hej ja sam iz novog sada. ko ti je devojka (bila)? Slinger alt. Mora biti sta to znaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ma ona je iz zablja.. Samo so ja sve to zovem novi sad.. Cak i becej.. Navika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Bolje zvuči ako je Novosađanka Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
slingeR Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ma ona je iz zablja.. Samo so ja sve to zovem novi sad.. Cak i becej.. Navika.. pa onda nije bas iz ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Pa.. Radila je u ns,isla tamo u skolu,izlazi tamo.. Realno koliko sam ja tu vremenski i ja cu poceri sebe da nazivam novosadjaninom.. Elem.. Nije, al ti kazem a mi je navika da sv te okoline uvazavam pod ns.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 žabalj ne da nije novi sad nego je na pola puta odatle do zrenjanina možda su se čabketovi katalonci u žablju nastanili :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 nema problema m8, o čemu želiš da ti pričam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 koji djavo i citam ovo sve ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted September 2, 2013 Popular Post Report Share Posted September 2, 2013 Fenomenalan početak nedelje. Sina u 12 ispratio u zabavište, ćerku u 13h u drugi razred. Sedim kući i srce mi je puno. Najsrećniji sam čovek na svetu a sreća bi bila još veća da mi je mama tu. Večeras u noćnu smenu. Sve u svemu, nije teško. Uzeo sam deci sve za skolu putem administrativne zabrane i jebeno je preskupo. Sve me izašlo 11.850 dinara, na 5 mesečnih rata. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 csb 4 8 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 100e za dvoje dece je takoreci i pristojno.. Iskreno.. Jer se secam jos kad sam ja bio u osnovnoj pocetak godine je kostao izmedju 5000 i 8000..a kad je to bilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts