Lucky Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Pozdrav, Kao jedan od ugovorenih sastanaka na GamesCom-u ove godine imamo i viđanje sa ljupkim ljudima iz Daedelic. Stoga, iskoristite prostor u ovom topicu da postavite pitanja na koja biste želeli da čujete odgovor, a mi ćemo se potruditi da ta pitanja postavimo i da vam prenesemo odgovore! Igre koje će predstaviti su: - Blackguards (turn-based RPG - PC, Mac - Release: November 2013) - Goodbye Deponia (point & click adventure - PC, Mac - Release: October 2013) - 1954: Alcatraz (point & click adventure - PC - Release: November 2013) Ajmo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 (edited) Deponia - Da li ćemo videti Elysium konačno? :) Da li će biti nekih novina u gejmpleju i mehanici igre? Blackguards - Na sajtu sam pročitao da postoji preko 180 jedinstvenih mapa dizajniranih za potezne bobre, zanima me kako će se igra odvijati van borbe, kakve su mehanike tu? Edited August 18, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) Pitaj ih da li ce da ubace The Night of the Rabbit u bundle kao sto su Deponia 1 ubacili. Moze isto pitanje kako su dosli do ideje da prave point & click avanture i da li planiraju neki veci projekat. Edited August 19, 2013 by Nikolasi 3 Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts