Coyote Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 nauci ga d'igra hon.. HAE !! :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 sabijam u poslednje vreme! inb4 sabijas kitu ustima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 nisam ja takav xD ja bi' tii rek'o "sabijas vopi bratori!" :D :D zovi nekad, da sabivamo zajedno ondak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 hon je za pickice, dodjite na dotu 1 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 (edited) dota je za ruse i nubove, a hon je za pro skilovane igrace :D :D Edited August 15, 2013 by Coyote 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 er moguce da neko i dalje igra hon :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 er moguce da neko i dalje igra hon :c Izgleda da jeste, al HON je realno propao previse heroja koji imaju sve, jednostavno usrali su igru... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Izgleda da jeste, al HON je realno propao previse heroja koji imaju sve, jednostavno usrali su igru... Evo najboljeg argumenta da je hon do jaja. Elem, dok ne ubace concede u dotu mogu da ga duvaju jer ja ne nameravam da gubim zivot cekajuci da se izgubljena partija zavrsi regularnim putem ili da u dobijenoj partiji molim saigrace da ne farmuju nego da zavrsimo itd itd. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 (edited) U neku ruku su i ubacili.. ono "gg" valjda :D A na HON se obicno zale ljudi kojima je igra prebrza ili preteska iz nekog razloga, nije bas istina da svako heroj ima sve.. Edited August 15, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 U neku ruku su i ubacili.. ono "gg" valjda :D to radi samo u primejdu cini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 moj mx500 je najbolji A šta ide od priloga uz to? :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 ovaj mohi je bog hon je postao panicbutton djubre najjace mi je bilo kad su ubacili recept od 300 golda za bootse sa kojima letis po mapi Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Previse ti brza igra? Idi igraj domine. Te cizme kostaju tacno koliko vrede. Bilo kakvom akcijom se njihova brzina vraca na obicne klot cizme. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 A šta ide od priloga uz to? :) kabel! najjace mi je bilo kad su ubacili recept od 300 golda za bootse sa kojima letis po mapi nema toga, ne mozes da letis po mapi u honu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 ima onaj zmaj heroj, on leti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Evo najboljeg argumenta da je hon do jaja. Elem, dok ne ubace concede u dotu mogu da ga duvaju jer ja ne nameravam da gubim zivot cekajuci da se izgubljena partija zavrsi regularnim putem ili da u dobijenoj partiji molim saigrace da ne farmuju nego da zavrsimo itd itd. za sada su ubacili u loby games.. valjda ce kasnije ubaciti i ovako.. mada ne bih ni zeleo da uvedu to jer onda ne bi bilo onih preokret sto dotu cini ono sto jeste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 mohi ne znam na koga se odnosi ono "Previse ti brza igra" ? ali iz mog ugla taj komentar je bio upucen ljudima koji igraju dotu.. :D za mene hon > dota uvek.. ima onaj zmaj heroj, on leti on leti koliko i gyro :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Viper mase krilima, i on leti Edited August 15, 2013 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Previse ti brza igra? Idi igraj domine. Te cizme kostaju tacno koliko vrede. Bilo kakvom akcijom se njihova brzina vraca na obicne klot cizme. nije poenta da ti 300 golda menja tp skrolove i haste, bio je BoT za to i imaju rune da ne pricam o TTK-u koji je tek pisanje od smeha, pogotovu sa allaround idijotskim herojima koje su krenuli da ubaciju pre koju godinu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 jao, pa honovci su bathrt. igrica vam je sranje . lalalalala 2 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 neko jos uvek igra hon? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 I ti skoči sa Beograđanke. I ti skoči... NA KURAC! HJAO HAJAAOA!O OAO Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mitch Posted August 15, 2013 Popular Post Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Elem, dok ne ubace concede u dotu mogu da ga duvaju jer ja ne nameravam da gubim zivot cekajuci da se izgubljena partija zavrsi regularnim putem ili da u dobijenoj partiji molim saigrace da ne farmuju nego da zavrsimo itd itd. mohi, veliki mag dote, zna tacno kada je partija zavrsena i kada treba da se conceduje, a svi ostali koji nece su retardi.. zbog takvih strucnjaka poput tebe i nisu ubacili gg button, jer bi unistili igricu totalno. koliko sam partija samo igrao gde imas mohija u timu koji place od 15og minuta i preti da ce da afkuje u fontani, a onda naravno posle dobijem partiju. a inace, veliki je problem izgubiti jos 20min zivota na doti, a izgubio si pre toga 5 godina na wowu. :D Edited August 15, 2013 by Mitch 4 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 I like turtles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 uuuuuuuuuuuuuuuuuuu vitjooooooooo nisam znao da ste ti i mare40riba zajedno cuvali ovce! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts