lawl_ Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 (edited) Pozdrav dobri ljudi :v Imam problem svaki jebeni put, kad pokušam da pustim neki BrRip 720p/1080p video (bilo u KMP/VLC) da u određenim trenucima video zabode, i standardno ona pikselizacija a zvuk i subtitle normalno nastave. i posle nekog vremena (2 minuta otprilike) sve bude normalno, i onda tako opet. I to se samo događa kad gledam pomenute ripove. Ostao sve funkcioniše. Pokušao sam da podesim nešto u settingsu, neke kodeke, ali i dalje je isto. Možda mi je komp slab? grafika? wat do? Edited August 9, 2013 by lexa90 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 jesi probao da prosto ananistaliraš i plejer i kodeke i instaliraš novije verzije? Pre toga, dok gledaš film, uključi Task Manager ili Process Explorer ili bilo koji program koji prati CPU usage, pa kad ti zabode, baci pogled na njega i log. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 problem se prvo pojavio kod KMP samo, pa sam mislio da je on pobrljavio, i skinuo sam VLC i njega instalirao. i kod njega ista priča. pokušaću ovo sa task managerom. mada, jel postoji mogućnost da je izbagovan taj rip? mislim, uglavnom sam skidao sve YIFI ripove, i samo kod njih mi se dešavalo to :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 moguće da je do ripa, ali da su svi takvi, teško. Probaj ovo da vidiš prvo dal ti je sa procesorom sve ok, ako ne zakucava na 100% kada zabode video, onda anainstaliraj kodeke sve što imaš i instaliraj KLite i ako imaš 64bitni Windows, instaliraj i KLite 64bit pored običnog KLite kodek peka. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 Evo, uradih upravo što si rekao. U tom ključnom momentu, desi se CPU spike na nekih 65%, i nakon toga značajni pad i stagniranje rada na oko 15-20%. Skidam sve ovo što si rekao, pa javljam :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Pri instalaciji Kmmplayera li Klite kodeka, ne secam se tacno, ima ona dva check box-a na kojima ita da l da koristi interne kodeke za nesto, i za nesto drugo... Ja uvek cekiram prvi, a drug ne, jer za drugi javi da je not recommended, i nemam nikakvh problema, probaj i to... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 ista priča i sa kodecima, clean instalacijom i podešavanjima. izgleda da je to YIFI ripova. :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts