optimus Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 izgleda da se povredio vec Kalstrom ako je verovati ovima sa b92. Doduse kod njih je neki TJALSTROM http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=01&nav_id=807084 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 а чек, неко се ложи овде да ће Арсенал поосвајати све? :) колко сам ја упућен, сви навијачи Арсенала овде су одавно рекли да ће тешко бити ове сезоне, али да су сазрели и да играју боље него пре vanja druze, nemoj molim te da kopam po topiku, sta mislis odakle meni ovolike inspiracije za hejt :)) :*Jadan Venđer, baš nema sreće. Povređeni su Romse, Vajlšajr, Folkot, Flejmeni suspendovan... (pingvin s madagaskara, 1. februar 2014 17:16) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 1, 2014 Author Report Share Posted February 1, 2014 ае ископај леба ти :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 dobri su : ))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 1, 2014 Author Report Share Posted February 1, 2014 шта кулираш сада, копај! :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CPlojjUE-UI 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 SAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 nije, kaže Milanče da je dobar Škrtel Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 http://vine.co/v/MzPwgXxuzmi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Jebite se, neću više da se nerviram zboj jebenog Liverpula! :-) Koji će mi to kurac u životu... Kad sami sebi uteruju kurac ne dovodeći nikog, a treba im ceo nov tim, i još sami sebi daju golove, ne može im ni sva moja pozitivna energija pomoći... Edited February 2, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 jedva cekam sutrasnju tekmu... nadam se da murinjo nece da zasere tekmu svojom taktikom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Jok i nece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 ja baš ne bih, jer ispada cele sezone da je ovaj Pelegrini neki trener, a ustvari je isti mufljuz ko i Manćini. 7 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 3, 2014 Author Report Share Posted February 3, 2014 никако се не бих сложио за Пелегринија, доказао се он у МалагиАрсеналу највише одговара нерешен исход вечерас, тако да за то навијам :)мада бих волео и да натрпају Челзи, ако већ не може нерешено! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 dokazao se u Malagi, ali se u Realu pokazao kao totalni buljaš. Ja nisam oduševljen njim, daju oni puno golova, ali su u nekim tekmama ispadali poprilično smešni, naročito na strani. Ipak, zbog slabosti drugih uzeće titulu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 zaboravili ste viljareal,sa njima je po meni najvece uspehe imao... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 pa da rikelme nije promasio penal mogao je i dalje :),a imali su finu ekipu,grubo zvuci to 3 krstena fudbalera :),samo je rikelme bio zvezda ali su bili jako simpaticna ekipica,navijao tada za njih :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 ja baš ne bih, jer ispada cele sezone da je ovaj Pelegrini neki trener, a ustvari je isti mufljuz ko i Manćini. dokazao se u Malagi, ali se u Realu pokazao kao totalni buljaš. Ja nisam oduševljen njim, daju oni puno golova, ali su u nekim tekmama ispadali poprilično smešni, naročito na strani. Ipak, zbog slabosti drugih uzeće titulu cekaj ja sam u soku da ti to od svih kazes..pa covek je objasnio na kom god trenerskom poslu je bio u zadnjih 8-10 godina..u viljarealu i malagi je gazio i postizao rezultate sa realno smesnim fudbalerima s kojima bi ste retko ko snasao..poredis ga sa MANCINIJEM, fudbalskom neznalicom i jednim od bednijih trenera u istoriji koji ne zna ni koga da kupi ni kako da vodi ekipu, a kamoli da vodi ekipu da ta ekipa igra lep fudbal.. U realu je pelegrini imao 96 poena u toj sezoni, i ispusio samo zato sto je gvardiolina barsa bila na vrhuncu i bili su apsolutno nezaustavljivi..a imali su 3 poena vise od njega..to je bila prva sezona kristijane, benzeme i kake u realu, i opet je uspeo sasvim fino da ih uklopi za pocetak - plus da ne zaboravim da se nije slagao sa prodajom snajdera i robena - "He [Pérez] sold players that I considered important. We didn't win the Champions League because we didn't have a squad properly structured to be able to win it. It’s no good having an orchestra with the 10 best guitarists if I don’t have a pianist. Real Madrid have the best guitarists, but if I ask them to play the piano they won’t be able to do it so well." A i Žoze je u svojoj prvoj sezoni isto tako ispušio na svim frontovima kao i Pelegrini..sa sve Ozilom kao dodatkom na onu ekipu.. Ako smo realni, Siti tek sada nakon 5 godina ulaganja pokazuje svoj potencijal i pravu igru..Koja je još plus napadačka i atraktivna..Do ove sezone, taj lep napadacki fudbal je samo Arsenal furao..Ako mi kazes - pa lako mu je kad ima igrace - ima i celsi, imao je i pre siti, pa nikad niko nije davao 3 gola u proseku po utakmici i utdu, totenhemu i arsenalu davao po 5,6 lakih komada.. nemoj da zajebavas, pelegriniju treba skinuti kapu..Siti mi nije nesto omiljen, ali je on ucinio da mi postanu veoma interesantna ekipa i nece mi biti krivo ako osvoje. Pogotovu sto je covek klasa, ne odgovara na sranja, ne upada u rasprave i nije bezobrazni ciganin..samo fura svoju pricu i napada na terenu sa svih strana.. Zao mi je sto je Celsi pogledala srecna zvezda pa je aguero povredjen..da igra, bio bih siguran u goleadu, ovako bice neki stiskavac 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Četiri Srbina u prvim postavama Čelzija i Sitija... Respect! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Most Serbian internationals ever to start a PL game >> 4 Serbs & only 3 Englishman among 22 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Baaaaaneee!!!! Bejn Ivanović!!! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 jeдан србин је већ дао и гол !!! :Д 1 2 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Kada sam pogledao sastav Matic, Luiz, Ramires bio sam ubedjen da ce biti mucno za gledanje, ali me je Murinjo definitivno iznenadio. U drugom ipak ocekujem da se skroz povuce, ali se nadam da cu ponovo biti iznenadjen. :) btw, Banetu treba da daju status legende koliko je vaznih golova postigao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejv Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 čelzi prepustio igru sitiju, ali zato imao je konkretnije šanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 3, 2014 Author Report Share Posted February 3, 2014 (edited) сабио Челзи... нема шта, заслужена победаМатић објаснио. Edited February 3, 2014 by алфа 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts