dNte Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Pre jedno nedelju dana pobelio mi je ekran na S3, ukljuci se telefon i normalno radi (lololo) i komp ga normalno ocita kad je prikljucen preko USB-a. Sad me zanima kome da se obratim za najpouzdaniju popravku i koliko bi me to odprilike izaslo? Otisao sam random u jedan servis u NS i baja mi je trazio za popravku 30k sto mi je totalno nerealno, svaka smernica/savet je vise nego dobrodosao. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 pa ako ti je crkao nekako ekran, to je blizu te cene zamene novim ekranom ako se ne varam. Mada mislim da je više oko 20k, a ne 30k. Jesi ga rutovao ili tako nešto? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Mjok, al kupljen je preko tako da nista od garancije. Gledao sam malo po netu, jebemu sunce, puno mi je da pljunem ~200e za novi ekran kad S3 ljudi prodaju po oglasima za ~250e. Ja sam kapirao oko 100e plafon da ce me izaci, sad ne znam sta da radim. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 kupi N4 :D :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Ja sam naruchio display za gnex sa americhkog ebaya i bio je 50e jeftiniji nego sa nemachkog, iako sam ga naruchivao da mi stigne u Nemachku. Ako je sigurno ekran crk'o imash clipove na Youtubeu kako moze da se zameni to. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Ovde je ekran sa zamenom u zvaničnom servisu oko 20.000 dinara. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Jel si ti sam zakljucio da je crko display ili ti je konstatovalo strucno lice to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 Ja, sam. Naprslina na unutrasnjoj strani ekrana, vidi se beklajt, sve radi sem ekrana. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Imas da kupis originalni display preko aliexpressa za 132 dolara ili 150 dolara. Ja sam uzimao neki alat za telefone od njih i bilo je sve ok. 150 dolara = 113 eura. Eto resio si problem za duplo manje pare. Ako neces da se cimas da pogledas na jutjubu kako se menja display imas kod starog merkatora na NBG mobilni servis casti lika 30 eura da ti on sam zameni i opet si bolje prosao nego taj sto ti trazi 300 eura u NS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Nisu duplo manje pare. To što ka žeš je oko 13.000 dinara. Davanje nekome da to uradi je recimo 20 evra što je 15.500 otprilike. Za 18.000 je zamena u servisu, razlika je mala da bi se toliko cimao. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 (edited) Nisu duplo manje pare. To što ka žeš je oko 13.000 dinara. Davanje nekome da to uradi je recimo 20 evra što je 15.500 otprilike. Za 18.000 je zamena u servisu, razlika je mala da bi se toliko cimao. Kao sto vidis rekao sam u da je cena skoro upola u odnosu na ovog lika koji mu trazi 30k. A i ne znam sta je tu cimanje? Da se lognes na sajt,porucis i cekas dva dana da stigne na kucnu adresu ? ne vidim neko cimanje,a u stedis 5K dinara. Ili ustedis i skoro 7.3K dinara ako sam uradis. Bdw ja sam to samo naveo kao najjeftinije resenje. Edited July 24, 2013 by kblo11c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 kazes stize za 2 dana iz amerike 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Kao sto vidis rekao sam u da je cena skoro upola u odnosu na ovog lika koji mu trazi 30k. A i ne znam sta je tu cimanje? Da se lognes na sajt,porucis i cekas dva dana da stigne na kucnu adresu ? ne vidim neko cimanje,a u stedis 5K dinara. Ili ustedis i skoro 7.3K dinara ako sam uradis. Bdw ja sam to samo naveo kao najjeftinije resenje. ko mu traži 30k za ekran? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 ko mu traži 30k za ekran? brate nikola, prvi post. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 :) U svakom slučaju, Begram Servis za 18k 1 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Pre jedno nedelju dana pobelio mi je ekran na S3, ukljuci se telefon i normalno radi (lololo) i komp ga normalno ocita kad je prikljucen preko USB-a. Sad me zanima kome da se obratim za najpouzdaniju popravku i koliko bi me to odprilike izaslo? Otisao sam random u jedan servis u NS i baja mi je trazio za popravku 30k sto mi je totalno nerealno, svaka smernica/savet je vise nego dobrodosao. Prodaj to ,dodaj 100e i kupi ocuvan u oglasima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 Odlucih se ipak za popravak jer mi je prodavanje veliko cimanje u ovom trenutku. A i ortak je izbunario neki servis za 170e, lovely. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 pa sta je 170e nego 18k? :D elem, ako imas strpljenja, gledaj po oglasima s3 kojima je pokvarena ploca ili nesto slicno, mozda te usere. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Pa 170e je nešto preko 19.000 Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 ali 11k manje od 30k Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts