Kobayagi Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Prosecna poseta na jna sledece sezone dva autobusa, zglobna doduse. Sezona 2015/2016 spada na minibus ali sta da se radi... Ostaje Vam doduse kosarka. :-) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 xexe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Vi imate Kanidju, mi imamo MARADONU https://www.youtube.com/watch?v=G7qzvRMkQ6s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 3 korne - penal AE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) svaka cast, odlican slobodnjak P.S. Pa nije sudija kriv sto su Vasi igraci naucili da biju ka' volovi dok sudija ceska muda, polako samo, naucice i oni kako treba da se igra u 16 metara. Edited April 26, 2014 by Voo Kanigia Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post bad1 Posted April 26, 2014 Popular Post Report Share Posted April 26, 2014 vi naucite da sutirate penale AE ! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Supruga mi navija za Partizan, kako sam joj se unosio u lice kod oba penala, urlao, plazio... ma sta nisam radio a ona skroz smireno odreagovala na oba nasa promasaja, ja izgoreo! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 Па то зато што су Гробари цареви, елита, аристократија! Нисмо ми сељачка радна снага! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Tako nekako... 4 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 ladno bukmarkujes slike gde se nekom Grobaru vidi kurac sada je sve jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 da, tesko je razumeti kako neko moze da ospori toliku dominaciju Zvezde, gde dobija 15 utakmica za redom sa pola gasa Izvini brale, ja sam kriv sto Dule nije mogao da se skine juce sa Tumbasom u Areni, a i sto ste vi sa jacim timom malo manje namestali, sjebali ste se u proceni :D Krivi su jos i Astora i Stanko i Doca sto su kupovali konzerve lava sa zvezdinim grbom i nabudzili nas fond za namestanja :DDDDD ti nekom kazes da je kompleksas :D,skuletic i vulicevic itekako mogu da prodju,taj soder iz vose koji prozivas koji vas kantao iz utakmice u utakmicu,ni sam ne znam koliko su vas utakmica za redom pobedili,trajkovic mi se ne svidja ali sigurno ima razloga sto je doveden....krivo mi sto nisam gruja,da mi je njegov mozak,.da odmorim koji dan :D Neka, samo vi dovodite taj soder koji dovedete kada daju Zvezdi gol, sve te majstore fudbala, ipak ti znas, nisi za dzabe 10 godina spartao terenima pomoravsko-timocke zone :DDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Nisam ja kriv sto kad ukucas grobari jug na prvoj strani dobijes ikonu juga. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 mogu samo da kazem da se dzaba svi nerviramo, komentarisemo i gubimo nase vreme na ove kvazi igrace i sportiste... nemojte se molim vas loziti, iako ja prvi idem na te tekme, navijam i pratim zvezdu po tim seljadijama sirom srbije... apsurd, znam.. volim fudbal, nema priliku kvalitetniju igru da gledam uzivo, tako da ono... pratim ali nemojte se toliko loziti, cutite, pratite i tako to, ali dalja diskusija, no no. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 u pravu si, to je samo grobarska paranoja imate vanzemaljske fudbalere, zato niste gubili bodove fudbaleri koje ste vi izbacili u poslednjih 6 godina igraju u najjacim klubovima po Evropi, za razliku od nas vec 6 godina uspesno zavrsavate igranje u Evropi u sezoni kupanja(kopirajt Tole) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 u pravu si, to je samo grobarska paranoja imate vanzemaljske fudbalere, zato niste gubili bodove fudbaleri koje ste vi izbacili u poslednjih 6 godina igraju u najjacim klubovima po Evropi, za razliku od nas vec 6 godina uspesno zavrsavate igranje u Evropi u sezoni kupanja(kopirajt Tole) Nema sta, pokazali ste da ste najbolji tim u drzavi, velemajstorskom pobedom u derbiju, trebalo je da bude 10:1, stvarno treba da nas je sramota sto cemo uzeti titulu, lepo vas kapiten onomad rekao, verovatno je i tada trebalo da vam damo titulu posto ste nas pobedili u derbiju :DDD http://www.youtube.com/watch?v=yuamMR9vjms 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 nije moglo biti 10:1 jer je murija mrcvarila Partizanove igrace pre tekme, pa nisu stigli da daju jos 8 komada hehe ali sledeci put, opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted April 26, 2014 Author Popular Post Report Share Posted April 26, 2014 Опуштено Грујо, добићете следећи пут 4 пенала и играча више, неће ови два пута да се зајебу :р 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Pa nije Mazic slucajno na Svetskom prvenstvu i cetvrtfinalu Lige sampiona. UEFA MAFIOSI! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) Nije slucajno ni Partizanu poslednji penal na derbiju sviran 95. mogao je danas biti sviran za onaj lakat u glavu na malom Ninetu pri rezultatu 1:0 ali je bolje ovako carina jebena https://www.youtube.com/watch?v=_HZxs3v2MyA Edited April 26, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 da da, cist penal najvecem izdanku srpskog fudbala i omladinske skole Partizana, koji se bas pokazao fudbalskim umecem sirom Srbije, a ne leranjem na kamatu i igranjem elektronca, da je masterirao simuliranje kao zero spiel, mozda bi i zafrknuo Mazica! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulpy Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Pa kad su namestacka govna ciganska, ali ima Boga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) nemoj da se nerviras grujane, osvajate titulu boli vas kurac za razliku od nekih, osvajamo Vi ste grobari stvarno smehotresni... U sledece tri tekme da nam sviraju 6 penala van 16m u inat grobarskoj stoci. Edited April 26, 2014 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) da da, cist penal najvecem izdanku srpskog fudbala i omladinske skole Partizana, koji se bas pokazao fudbalskim umecem sirom Srbije, a ne leranjem na kamatu i igranjem elektronca, da je masterirao simuliranje kao zero spiel, mozda bi i zafrknuo Mazica! lik mu je usao u putanju kretanja i zabo ga u glavu :D ali ne, bio je start na loptu 2:00 https://www.youtube.com/watch?v=73boDC4Ysqo e moj Grujane Edited April 26, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 jel to rekao raka djurovic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 opusteno, ionako ste dali gol posle faula :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts