Lucky Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Nešto internet nije baš bio darežljiv po ovom pitanju, a pitanje je sledeće, odnosno dva: 1. Kako najlakše za početak prebaciti kontakte sa Androida (koji su na Gmailu naravno) u iOS? 2. Kako najlakše nadalje raditi redovan sync (ako može automaCki još bolje) između dva sistema, po principu da se kontakt dodat u Android pojavi na iOS-u i obrnuto, naravno ako je moguće tako nešto? Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 http://www.theverge.com/2012/12/5/3732364/best-way-gmail-google-calendar-iphone-how-to CalDAV i CardDAV sync protokoli, veoma lako se namešta, i onda šta god da radiš sa kontaktima i kalendarom, automatski se syncuje u tvoj GMail nalog. A ovaj deo što se tiče maila je ako hoćeš samo da ti radi "send via e-mail" funkcija u aplikacijama (npr ja je koristim za Evernote), inače furam GMail for iOS app Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 na androidu samo ukucaš google user i pass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 jebote laki, kakva su ovo pitanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2013 Author Report Share Posted June 27, 2013 Što Draganče, nije da je nešto što bi trebalo da znam napamet da uradim? enihu, ovo Perino šljaka, ali imam jedan problem - ja kontakte na Googleu držim uređene u grupama, a ovaj je sad povukao samo one koji nisu razvrstani u grupe, jer se neko vreme nisam bavio time pa ih ima i tu 100tinak. Međutim, ostali koji su u nekim svojim grupama tipa "posao", "porodica", dža bu, nisu importovani, pa - what now? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Što Draganče, nije da je nešto što bi trebalo da znam napamet da uradim? ne, al' bi trebao da znash da izguglash mislim da ne mozhe da povuche grupe kao na androidu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Što Draganče, nije da je nešto što bi trebalo da znam napamet da uradim? enihu, ovo Perino šljaka, ali imam jedan problem - ja kontakte na Googleu držim uređene u grupama, a ovaj je sad povukao samo one koji nisu razvrstani u grupe, jer se neko vreme nisam bavio time pa ih ima i tu 100tinak. Međutim, ostali koji su u nekim svojim grupama tipa "posao", "porodica", dža bu, nisu importovani, pa - what now? jbiga, ne koristim grupe :( Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Iz iTunes-a se kontakti Syncuju na Google account, a sto kaze Ivke, na Androidu samo ukucas user i pass. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2013 Author Report Share Posted June 27, 2013 napravio sam duple grupe, za sada. Tj. izvukao iz grupa u glavnu grupu, pa sad glavnu grupu ne gledam na Androidu tj. deselektovao sam :) iTunes sync mi nije pao napamet, ali ovo Perino za sada šljaka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 samo ono naše! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts