Shomi~ Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Jedina situacija kad volim da popijem je leti, kad bude po milion stepeni pa ne mogu da zaspim od vrucine, popijem 1-2 piva i spavam ko beba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 pa neko ima pre neko ima kasnije epizode sa alkoholom u prekomernim kolicinama, po nekim malte ne ispada da je pijancenje strasno neprihvatljiva stvar u srbiji mohi kao pravi master zivota i prikljucenija je to sve i jos mnogo vise shvatio najverovatnije dok je jos cuclao mleko nakon sto je bljucnuo kevi na rame Prvo, odakle vama da je cabke poceo sa 24 da cirka? Ja verujem da se najkasnije krajem srednje odvaljivao ko pravi. Drugo, njegovo OPIJANJE je specificno. Moje nije bilo takvo, a ni mnogih oko mene, a ni to moje nije bilo nesto preterano pametno, a ovo njegovo vristi alarm. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 O jebote, ajde stavite lock na ovu temu, pošto već odavno postaje besmislena. Pošto vrlo slabo ljudi čitaju postove drugih, svi vrte samo svoju ploču, Nije je sve crno i belo kod svakog. Ima ljudi koji se znaju decenijama, pa ne mogu da proniknu u najdublje pore nečije ličnosti, jer ljudi puno toga zadrže za sebe, a kamoli da preko foruma neko zaključi u kom se pravcu neko kreće i kakva je njegova perspektiva. Kao što sam već napisao, pijem (napijam se) od početka puberteta maltene, ovo sad što radim nije ništa naspram rane srednje škole, pa sam eto sve obaveze u životu završavao i još stigo sa još puno toga da se zanimam. Jedino za šta me alkohol zabrinjava jesu fizičke posledice po zdravlje i izgled, jer mi je tu realan problem koji mogu da vidim i osetim. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 DRMNI BRE ČABKE JEDNU DA SE SMIRIŠ!!! ;) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 [mohi] videcemo gde je ko zavrsio za 10 godina [/mohi] :D:D:D::D Onda me zena naterala padni mi na grudi :)))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Ја те разумем Чабке! Хтео сам да напишем и зашто, али ме мрзи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 reci lepo ljudima da drzis podrum pica! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 I dule ima podrum pica. Al nisu za prodaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 Meni je ćale držao kafanu desetak godina pre nego što je našao posao u struci, možda u tom grmu leži zec :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 проклети смо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 lep onaj novi most, ima i lift za bicikle 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 NARKO-MA-NI DROGE-RA-SI JEBACE VAS DIZELA-SI NANANANNANA 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Ja sam čuo i da se dizelaši drogiraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts