MikroStalja Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Ovo je stvarno take my money fazon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=SWKOhmy-SHE Edited December 8, 2013 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Ovo je po meni prvi pravi next gen naslov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 uzecu ps4, jebes mi sve Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 uzecu ps4, jebes mi sve zašto? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 pa zato sto uglavnom igram fifu, nba i TPS stvarcice. A isplativije mi je da uzmem konzolu za to, nego da ispracam apgrejdom sve te igre. ako mislis zasto ps4 umesto xboxone, ps4 je jeftiniji :D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 pa rekoh da nisi propustio kako će ovo izaći i za PC jelte. A gledaj ovako, kupiš PS4, ok, platiš igru 9 hiljada po komadu, dok kupiš tri igre, možeš da apgrejduješ i grafiku i procesor na kompu da izgleda i radi bolje nego na PS4. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 (edited) svakako necu placati igru 9000rsd :D doduse, necu ni mnogo jeftinije proci preko zavvija, but still. dok ja budem imao pare za to sto hocu, taman cu videti da li postoji sansa da se igde igraju pirati. i sad razmisljam, zalecem se za ps4 jer je tu nextgen fifa i nba, pritom ce ove konzole trajati najmanje koliko i prosla generacija. tako da, ako nextgen sportske simulacije stignu na pc, i ne moram da ga uzmem :) Edited December 8, 2013 by baltam0s Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 pa nećeš mnogo uštedeti zaviju, opet će te izaći oko 50€, što i dalje nije malo :P A ono, znam zašto ne bi fife i nbejevi stigli i na PC? Obično to izađe za sve platforme. Ako te toliko svrbi za džojpedom, kupi samo džojped za Xbox 360 i adapter. A ako smuljaju da PS4 džojped ima logike i na pcju, možeš i to :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 ma stizu, nego ne znam kako ce biti za nextgen. Dugo je fifa bila neka poluverzija, izmedju stare pc i nove ps3/xbox360 verzije. Imam svakako dzojped, nije to problem i razlog :D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 pa dobro, ali koliko god da je loše optimizovana igra, neće izgledati lošije na pcju od konzole. Može da izgleda samo isto i da se vodi onda kao "loš konzolni port" :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 (edited) Dobro razmisli ako već odlučuješ da se fokusiraš na jednu platformu.Ove sportske igre sledeće godine stižu na PC sa ovim upgrejdovanim enginom,ne verujem da će EA ponoviti ono sa ps2 PC verzijom fife. CheighLee sve će sad da portuju sa PCija na ove konzole,lakše je,jeftinije i svi oni demoi su sto smo gledalli na e3u i pre toga bili su na PCiju. Evo prve ove igre pa nmgu na maximum a sta ce tek biti za jedno godinu ili dve. Samo ih vredi uzeti zbog eklskluziva koj ih je sve manje,evo ova prošla generacija konzola,bukvalno na prste jedne ruke mogu da nabrojim igre koje bih igrao i koje vrede nešto ,a za 7 godina to je vrlo malo. Edited December 8, 2013 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 JE BO TE, bio sam odusevljen sa onim prvim releasom, ali ovaj drugi klip me dotukao, ovo je jedan od onih must have naslova :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=XJVdt7z_WP8 Izgleda super, samo da ne bude downgrade kao Doge, ipak je ovo Massive tako da ako neko moze ovo da izvede to su oni 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Slađan Posted June 10, 2014 Popular Post Report Share Posted June 10, 2014 3 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 pa lol - http://www.kitguru.net/gaming/matthew-wilson/the-division-developer-downgrading-pc-game-2/ Uopšte me ne bi čudilo da je ovo tačno, Ubisoft je baš u fazonu da vrati titulu najgore kompanije nazad u gejming industriju. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 ko hoce da proba betu nek uhvati kljuc dok ih jos ima https://contests.nvidia.com/en-gb/the-division-beta-key-giveaway Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Gamer Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Ko ce se igrati ovog vikenda u open beti? Ili da gleda kako se tope Ubisoft serveri?Mogli bi se skupimo da malo istrazujemo Dark Zone? I da ukoliko nekog interesuje pocela je da izlazi Division mini web serija:https://www.youtube.com/watch?v=-M1IeGvXSFg&list=PLpwyzkZha0Z6qbceVlKbD0B6SrYaWpZVG Quote I don't need to "get a life". I am a GAMER. I have lots of lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 20, 2016 Author Report Share Posted February 20, 2016 Danas je igrah sa ortakom skoro ceo dan, evo sada cu opet verovatno nastaviti :D Stigli smo do Dark Zone-a i vijamo se po gradu sa ostalim igracima i NPCijevima, nije lose, dobro optimizovano, stabilan fps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Svidja mi se igra, probah je sinoc na ps4, dobra je skrozGrafika sjajna, ambijent super, prica isto izgleda skroz do jajaJedino sto me jako brine je to da ne bude repetativna ko sto je Destiny bio, sve misije se svode na isto, pucas bezbroj neprijatlja i na kraju neki jaci boss i etoJe l zna neko kako ce to tacno da izgleda kao finalna verzija, tipa polu single polu multi plejer fazon ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 20, 2016 Author Report Share Posted February 20, 2016 Ako neko hoce da igra veceras, neka me doda na uplay nick mi je "momcilovp" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Pa izgledace isto ovako, samo sa vise zona, sto PvE sto PvP. Ovo je samo mali deo koji je dostupan. Open beta ali nisam video monetizaciju nigde, sto me brine. To se obicno testira u nekoj open beti. A igre jeste Warframe/Destiny koktel ali sa dovoljno unikatnosti bar po meni. Mogu da uzmu dosta ideja iz raznih igara ako su voljni da prosire igru da bude stvarno mega. Ali ovo je stvarno sitan deo u beti, kad sam crafting nije dostupan a to je isto velik deo igre. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Baš su oprečna mišljenja, neki su na fazon "joj zabava" a neki "meeeeh", živo me zanima da je probam, a nikako da stignem pored ovog overwatcha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Ja sam u onoj grupi "meeeh" :)Znam da fali gomila stvari u beti i daleko od toga da je igra losa, ali nije mi "kliknulo ono nesto" da bi nastavio da igra i da im dam 60e :P Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts