Silencer Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Pozvan sam na community summit u Blizzard EU SAS, u Versailu (France) 31 Maja. Tamo cu biti dve noci, Blizzard je bio velikodusan i platio mi put, smestaj u hotelu, taxi etc. Jedino mi nije platio da jedem 30 Maja kad idem tamo :) Dok za sledeca dva ima nesto da se doruckuje. Od poznavnih u drustvu sam sa 4 Nemaca, 1 Francuza, 1 Spansa i 1 Engleza, prava ekipa da udje jedan Srbin medju njima :) Eto napokon posle 8 godina cimanja, idem da isupnim jedan od svojih snova :D Cim stignem ispred kompanije saljem sliku sa Kerragen statuom (To su mi jedino dozvolili da slikam). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Idemo Silencio, provedi se za sve nas, slikaj krišom šta možeš, pusti ti njihove zabrane! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 25, 2013 Author Report Share Posted May 25, 2013 Idemo Silencio, provedi se za sve nas, slikaj krišom šta možeš, pusti ti njihove zabrane! :) Da da slikaj krisom, ovako mora LFG za smoke pauzu :D Nece oni nas pustiti da paradiramo tek tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 uzmi ono kameru u dugmetu na košulji i ti fazoni, u olovci, pa u privesku za ključeve etc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 25, 2013 Author Report Share Posted May 25, 2013 Ne smem u kosulju moram u majici, okrugla ili V bez dugmica, hemijsku i rokovnik oni daju, jer su culi oni za te kamere :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 onda u prsten, reci da ti je burma! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 AE 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 putuj igumane Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Dacu ti ja Honorbuddy majicu, poslali mi dve. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Bravo, Stivene. Detaljan izveštaj da napišeš posle. :) Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 2, 2013 Author Report Share Posted June 2, 2013 Pisacu nesto vise o ovome u toku nedelje :) kad mogu da publishujem i kad vide sta sam napisao D: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 2, 2013 Author Report Share Posted June 2, 2013 Ako bude kao review onog HW-a, ne moraš da se cimaš, slike will suffice. Nece da bude tako :) Imam podosta da pisem. imali smo eksluzivno prvi u svetu da sednemo i igramo Heartstone, i da razgovaramo sa developerima igre. Mislim firma je prenadrkana sa stvarim i tehnikom, posto su se skoro selili i zakupili sva 4 sprata. Jeste normalno za tako velike kompanije, ali udjete u salu sa dva LG 80 inca tv-a, na jednom vidim salu nasu, na drugoj developere iz amerike. A kako pricas tako kamera automatski prati onoga koga govori i zumira ga malo :) Najbolji deo bio je kad je nas 10 Fansite izaslo u Bar sa 60 Blizzard radnika na pivo (koje smo naravno pili free uz pomoc Blizzard Tokens) :D Jebiga sad dal su oni stvarno ql kolko smo mi videli i kolko smo se lepo ispricali, da nam zamazu oci, pa da ja sad ovde vama pricam kako su oni ql kako je sprdnja sa njima :) Meni je bilo predobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Sprco nesto? 2 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgnjenZR Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Svaka cast. Mogu da zamislim kako je bilo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Silencer Posted June 8, 2013 Author Popular Post Report Share Posted June 8, 2013 One of the Goodies :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 gotivno izgleda, gg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Svaka cast! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnkoZamar Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 sto dobre igrackice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts