Popular Post W4R3 Posted May 24, 2013 Popular Post Report Share Posted May 24, 2013 (edited) Postovani,na ovom topicu mozete da nadjete sve potrebne informacije kako bi ste dosli na turnir,dobro se pripremili,informisali sta sme a sta ne. Zbog manjka vremena na fakultetu gde ce se odrzavati turnir,bracket je single elimination od starta,stim sto prvih osam nosioca nece igrati prvu rundu.Pozeljno je da se iz istog razloga nosi svoja oprema(mis,tastatura,slusalice,podloga). Turnir se igra na 30 racunara. Osam nosioca su:SCN,Mustang,MGZ,kiN,oH,Neverplay,Main,leVel. Napomena:Igraju se fiksne mape u prve tri runde.Mape ce biti de_dust2,de_inferno,de_nuke tim redosledom. U polufinalu,finalu i mecu za trece mesto igrace se bo3 sistemom ban/ban/ban/ban/pick/pick/pick. O B A V E Z A N J E D O L A Z A K E K I P A 30 M I N U T A P R E P O C E T K A M E C A. A,B,C - 10h-11h D,E,F - 11h-12h G,H,I - 12h-13h J,K,L - 13h-14h M,N,O- 14h-15h P,Q,R- 15h-16h S,T, - 16h-17h U - 16h-18h V - 17h-19h FINALE I TRECE MESTO IGRACE SE 26.05.2013 U IGRAONICI URBAN GAMES,VREME CE BITI ODLUCENO NAKNADNO. IGRA SE NA STEAM-u ,ako ga neko ne poseduje neka pozajmi od igraca koji su zavrsili mech ... jer nisam siguran da non-steam moze da se konektuje na server koji je podignut ... -OBAVEZAN DOLAZAK SVIH EKIPA U 10h ! -NOSITE SVOJU OPREMU JER TO IPAK NIJE IGRAONICA I NECE BITI OBEZBEDJENA OPREMA ZA SVE UCESNIKE... REZULTATI 1. runda A: Tornado : Diskretni heroji 1:16 de_dust2 B: HellwOOd : BoraBora 0:16 de_dust2 C: Balkanbeatdown : KKK 0:16 de_dust2 D: Hibernation : Rasolovani 16:0 de_dust2 E: dodji cicino : Aleksinac FIVE 0:16 de_dust2 F: iphone : Syntax 3:16 de_dust2 G: m-bassement : NKB 6:16 de_dust2 H: ocb : Twist 16:0 de_dust2 2. runda I: Skroz crne nindze : Diskretni heroji 16:2 de_inferno J: LeVeL : BoraBora 4:16 de_inferno K: kiN : KKK 16:5 de_inferno L: oH : Hibernation 16:5 de_inferno M: Mustang : Aleksinac FIVE 16:4 de_inferno N: MAiN : Syntax 13:16 de_inferno O: MGZ : NKB 16:5 de_inferno P: Neverplay : ocb 16:10 de_inferno 1/4 finala Q: Skroz crne nindze : BoraBora 16:0 de_nuke R: kiN : oH 5:16 de_nuke S: Mustang : Syntex 16:3 de_nuke T: MGZ : Neverplay 16:4 de_nuke 1/2 finala U: Skroz crne nindze : oH bo3 (de_inferno 16:4 , de_tuscan 16:7 , de_mirage) V: Mustang : MGZ /update Edited May 25, 2013 by W4R3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 čemu onda satnice? neće se niko pojaviti pre predviđenog vremena igranja sad kada si već izbacio raspored. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W4R3 Posted May 24, 2013 Author Report Share Posted May 24, 2013 Potrebno je da svi dodju zbog medijskog programa, a i nema puno ekipa sa strane, tako da im nije problem da se prosetaju :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultranumb_ Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Bilo bi pozeljno,zbog otvaranja turnira da svi,ili makar leaderi dodju u 10 da preuzmu ID kartice , i zbog medija ! S obzirom da se turnir igra na steamu,nek se javi svako ko moze da nam pomogne tako sto ce nam pozajmiti steam koji ima cs 1.6 za sutra,za koji mi garantujemo,turnir pocinje u 10,pa bar za ovo prvo kolo gde su igraci neupuceniji u CS takmicenja...Svako ko zeli da pomogne neka mi se javi na PM ili na mail pruzirukubudicovek@gmail.com,hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Sta se desava ima li nekih rezultata? 1 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W4R3 Posted May 25, 2013 Author Report Share Posted May 25, 2013 Posto je turnir kasnio jedno sat vremena, nismo uspeli da zavrsimo do kraja jedno 1/2 finale kao i mec za trece mesto. Posto su sve 4 ekipe iz Nisa, dogovorice termin zakazivanja meca. Organizacija nije bas bila na nivou, nije bas sve perfektno radilo, par slusalica i miseva su ukradeni sto je stvarno sramota i nije prvi put, ali i pored toga hteo bih da se zahvalim TRIGY-ju kao i kRLE-tu koji su sve vreme bili tu da pomognu, ma koji problem da je izbio, hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 To se uvek desava, na mom turniru ukradena su 3 mx518 misa, i ja sam posleo morao iz dzepa gazdi da platim, samo retardi to moze da urade. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Izjava turnira: Admine jel mozes da pustis dust2_long da se ne jurimo po ovolikoj mapi (de_dust2). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 uvek neko krade takvu opremu, najsmešnije mi je bilo kad organizatori vežu vezicama a onda neko iseče kabl i opet ukrade miša, koj' će mu kad ne može da se poveže više, nikad mi neće biti jasno :) kao kalemi posle drugi USB, nema šanse :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Izjava turnira: Admine jel mozes da pustis dust2_long da se ne jurimo po ovolikoj mapi (de_dust2). A sto je lik na 10:0 za njih pitao,a sta sada,pitajuci se kada je kraj? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 http://www.speedyshare.com/puQhX/31102011020.rar Evo sa turnira poslastica :D Sta ce ti tolki nisan ? Daj igraj ne zajebavaj se ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Sto nisi kupio dezertigl konju jedan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neWave DiMKE Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 lol ! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 lik prilazi i moli me: burazeru molim te iskljuci friendly fire ubise me moji sve!! :D Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 barem je bila dobra atmosfera čini se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 prva runda 5 meceva zavrseno rezultatom 16-0 jel nisu dosle ekipe ili je to stvaran rezultat :D ? Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultranumb_ Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 (edited) Stvaran rezultat :) Samo jedna ekipa nije dosla (Twist)...Bila je super atmosfera,posle duzeg vremena su se skupili kanterasi :D,postavicemo slike kada dobijemo :D Neko je izgubio kljuceve na turniru,neka mi se javi na pm ! Edited May 27, 2013 by ultra(jos33f) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts