gruja Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 ljudi,jedan Karlos Tevez je ovog leta kostao 9 miliona evra.Da uracunamo nerealnu platu od 8-9-10 milki,znaci ceo transfer nek kosta klub oko 17 miliona i imas jednog belosvetskog cara. Bejl vredi brdo para,nije laznjak,zaista se radi o igracu koji je sposoban da sam vuce ekipu,sto je dokazao poslednje dve sezone,i konstantno napreduje.Sto milki ne vredi i mislim da Totenhem mora da uzme toliko love za njega.A onda udri po trosenju:D ima pun kurac igraca koji su nezadovoljni statusom a mogu da pernjaju,napoli je napravio vrhunsku kupovinu sa kaljehonom za male pare,felaini ima smesnu klauzulu,leandro damijao i par idiota iz brazila mogu isto da se dovedu do 20 milki,wilfred boni je za svega 14 milki stigao u svonsi,a ima i do jaja careva koji su verovatno samo meni carevi poput Roberta Snodgrasa koji kontam da mogu da se dovedu za pet milki!!!:D gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 jackson martinez ima klauzulu od 40! - win 1 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Prodade Vojvodina Abubakara i to izgleda za 700k samo. Miislim da vredi mnogo vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Ugovor mu ističe u januaru, a to mu je bila otkupna klauzula, mogli su da ostanu i bez toga 1 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Najgora moguća stvar po arsenal..dobili su siti u prijateljskoj 3:1 i sad ce matori da se istripuje kako mu ni ne trebaju pojačanja. A ima samo 3 prirodna stopera plus Sanju kao ispomoć na toj poziciji..a želi ozbiljno da igra ls i pl. Da je Negredo malo manje glup (neće džabe biti četvrti spic) nakantao bi nas..ovako koselni i per ispadose sigurni..bar jednog razbojaca dmfa da vidim do septembra biću presrećan..od suareza sam se vec oprostio.. Inače, Ziru je bacio magiju sa lobom.. 2 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 ziru je majstorski igrao pripremne utakmice. a mislim da su koscelni i mertersaker prilicno sigurni bili na kraju prosle sezone iskreno mi je bas zao za suareza I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 http://www.sportal.rs/news.php?news=107182 Kolika god da je budala mora mu se odati priznanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Rekao bih da im to nije interes. Dobili su skoro neku nagradu za najbolju školu fudbala ili tako nešto , što znači da su im mladje kategorije verovatno prioritet. Koliko god da ulože teško da bi mogli napraviti neki ozbiljniji uspeh u CL, mislim da je ova taktika proizvodnje mladih talenata produktivnija. Fora je u tome što on zna kako i kad da proda, a ne ko naši majmuni koji prodaju mlade talente sa 18god za smešne pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 pa prodaje ih i on sa 18 godina ali ne za smesne pare, a i te price da forsira omladinsku skolu i da mu je to prioritet ne znam koliko piju vodu jer koliko znam njegov tim i nema bas puno omladinaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 ali zato pokupi sve 'bisere' u hrvatskoj u svoju omladinsku skolu i tu ih skoluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/The-Academy/Academy-News/2013/Aug/manchester-united-premier-cup-final-day.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 (edited) Pogresna tema ... Edited August 14, 2013 by ArktickaLubenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Nije mi baš 100% logična prodaja Downinga - bila bi mi logična u Januarau ili ranije, ne i sada. Znam ja da je Downing i dalje masivan fail, ali sam nekako stegao utisak da je baš veliki borac i zagotivio ga. Sve vreme je on imao prilično solidan defanzivni učinak, kao i tu neku raznovrsnost u igri (ume i levom i desnom, može, po potrebi, da igra praktično sve sem centralnog beka i centarfora). Nažalost, za krilo su najbitniji golovi i asistencije, a tu je fejlovao. Ipak, meni je on bio odličan u drugoj polovini sezone, i u PL i u LE utakmicama, upisao nekoliko golova i asistencija i krenuo definitivno nabolje. Ako može da igra i dalje kako je igrao u 2013, za njega, u ovakvom Liverpulu, prema kvalitetu igrača, ima definitvno mesta. Takođe ne vidim ni da ima neke preterane gužve u Liverpulu za krilne pozicije, pa da mu Downing ne treba. Ne može se 100% osloniti na Sterlinga, premlad je. Sturridge će pre igrati kao napadač, mada može i krilo. Kutinjo igra neko levo krilo na papiru, a u stvari je neka AMF/SS varijata, a Rodžers i hoće da ga postavi na tu klasičnu br 10 poziciju. Ko će igrati krilo, Henderson, Enrique, Johnson? In the other news: http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/transfer-news-luis-suarez-deals-a-blow-to-arsenal-after-surprise-uturn-in-bid-to-remain-with-liverpool-8760742.html Baš mi je sad skroz postao ljigav, mislim, radovaću se njegovim golovima ako ostane i to sve, ali ne kao pre, iskreno, više bih voleo da je otišao... Video da Liverpool može legalno da ga zadrži, i da to i hoće, jer im je bolje da ne igra nigde, nego da igra za Arsenal, i sad ga navijači zadržali... OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 morao je da napravi u-turn i izvini se, inace bi prosao kao tevez Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sinister Posted August 14, 2013 Popular Post Report Share Posted August 14, 2013 Arsenal target Luis Gustavo agrees to sign for Wolfsburg [Welt] 8 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Al' ako dovedemo dvojac iz PSV-a (vijanlduma i bakalija)... OSVAJAMO!!! radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 далеко од тога да не би значио Арсеналу, али мислим да је Луис Густаво прецењен играч Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Opa, Ali Siskoko, Vilian, osvajamo! OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Cekaj jel Arsenal doveo neko pojacanje uopste ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 doveli su samo onog iz oksera i to za dz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/totenhem-presekao-in-vilijam-i-lamela-70-miliona-evra-out-bejl-109-miliona-evra zanimljivo, po meni vilijam ništa lošiji nije od bejla.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 vilijan* 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 odlican je igrac, ali ne moze se meriti sa bejlom :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 po meni iskreno sad je totinhem i mnogo jači prošli su odlično umesto bejla imaju 6 igrača Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 (edited) jel samo meni cudno sto ljudi zovu totinhem a ne totenhem :) ? da se ogradim odma,iako je mozda pravilno :D Edited August 21, 2013 by mohr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts