GibanicA Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 vazno je da gotivis mamaru ljopcu jedan :) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 koliko je tuzno sto ce glupi benitez da se usere u napoli koji za sada vrhunski posao radi u ovom prelaznom roku gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 jos 2 miliona i mogli su suareza :o jel gledao neko tog iljaramendija? kakav je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 brate kakav god da je, trebao bi da je novi Rajkard za te pare.. svi nesto rade, samo Venger smara..ili možda on planira nešto sa Grizateljem, to bi bilo stvarno veliko iznenađenje..kad vec oce da pljune 25 za iguaina, moze da da 40 za suareza 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 38 mil roflroflrofl trebalo bi da je zarez izmedju cifara ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/43682.php thiago u bajernu ovi su bas odlucili da jebu mame u narednih 10 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 zar on nije bio na korak on mutda? 1 prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 svi su mislili da je tako, ali se izgleda gvardiola umesao u pravom trenutku i to je to gvardiola pravi novu barselonu, kros, thiago, miler, gece, svajni, riberi, martinez lomi u defanzivi.. sajze Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Jovetic u Sitiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 tiago je glup ko kurac..jedino mesto gde ima manje sanse da igra od Barse je Bajern..Da bi bio Kros mora jos mnogo da napreduje.. izgleda da se prica o Kavaniju zavrsava..prosao je medicinske u PSG..koliko god da je dobar, 63 miliona je mnogo..Pa Joveta je placen 27, nije 2,5x bolji od njega jebem mu sunce.. I izgleda da nije patka, onaj Ayre iz pula je potvrdio da je Arsenal stvarno poslao ponudu za Grizatelja..koja je odbijena..Mislim da cu biti najsrecniji na svetu ako se lik pojavi u Arsenalovom dresu 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 taj faj,liverpul je definitivno postao kao blekburn,poceli smo i igrace od njih da uzimamo u trenutku kada niko u Evropi nece da dodje u Arsenal:D 1 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 http://www1.skysports.com/football/news/11667/8824926/David-Moyes-Wayne-Rooney-needed-at-Man-Utd-as-cover-for-Robin-van-Persie ouch. nije bas najbolji komentar, "cover za persija", pa ja bi ispizdeo Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 znaci Suarez i Runi u spicu a Cazorla iza njih da daje lopte sa ocima.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 volkot : "Arsenal moze da osvoji PL" : ))))) samo fora je sto svi kupuju samo se WENGER cenka Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23342660 Manchester United rejected Chelsea's opening offer for Wayne Rooney last night and remain insistent the England striker is not for sale. AND ITS ON!!! Chelsea are understood to have offered £10m in cash plus a player, thought to be either Juan Mata or David Luiz, in part exchange for the 27-year-old. ma vazi za matu. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 ma nema od te razmene nista, cisti tracevi, ili opasno zajebavanje od strane murinja i kompanije. bili su spremni da daju 40 i ko zna koliko vise za kavanija/falkaa a ovde se kao cenkaju za runija koji je dokazani napadac u PL, kao i tores sto je bio hehe :c Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 ja bih dao runija, pogotovu za matu. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) http://www.mondo.rs/a598532/Sport/Fudbal/Romane-spremi-novce.html edit: nisam procitao tekst lupio sam kavaniju su nudili 53 miliona ako se ne varam, a napoli je trazio 60 neshto tako i bolje da su dodali jos novca koliko treba nego ovde da mlate praznu slamu sa runijem Edited July 17, 2013 by Rowland 1 1 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 procitaj opet tekst pre nego sto lupis Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 joveta u sitiju a blizu je i negredo..taj negredo mi je enigma, nije los, ali ne znam da li je za siti i za pl..jedino sto znam je da je jak ko konj 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 negredo ne verujem da ce se pokazati i koji ce im, ali joveta ima da shiba Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 joveta ima da shiba ko skot sinkler... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 eh pretera ga sad grujo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 jovetu ce sibati po nogama i nece se lepo provesti Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 i ja isto mislim da će Jovetić failovati u PL 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts