LaG Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Baš mi je prijao film, kao i prethodna dva dela. Iron Man mi je od početka dobar je ne forsira neku klasičnu američku poruku "treba voleti bližnje svoje" i sl, i što se ne shvata previše ozbiljno, dok ipak na vrlo ozbiljan način razvija glavnog lika. Ben Kingsley je totalno pobedio, ubedljivi hajlajt filma. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 5 puta je bolji nego drugi deo, vrh vrh Ben Kingsley najbolji negativac ikad! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 auh koliko pljuvacine po trecem delu na netu, samo mi je smesno sto zamerke koje se naglasavaju su uglavnom zamerke koje sam ja imao i za prva dva filma pa sam nekako uspeo da ih progutam i predvidim da ce biti i u trecem delu i da cu ih nekako anemariti i vise uzivati ne znam kako je mnogima toliko sokantno naprasno u trecem delu da je zaplet naivan, da su dijalozi losi, da je generalno prica rofl da je zaplet usiljen lol mislim gde su oni bili kod prva dva dela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 1>3>2 ali samo zato sto je prvi prvi i sto mi je tu rdj nekako najgotivniji. gledao sam u delti, 3d. Poludeo sam, 3d mi je vise smetao nego sto je imao bilo kakvog smisla ili koristi. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts