voodoo_ Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Izgleda čarobno & prelepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Izašao FLT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Odlicna igra sa jos boljim pontecijalom! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Potencijal ali malo mesa da se zariju zubi. tech grana je sirotinja najgora, AI je banalan. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Kako prebacujem trupe na druge planete? Da li mogu da istražim anomalije bez kolonizacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 (edited) kada si u planet view, klikni desno dugme na jedincu i ima da poleti :) pa je prebacis na koju planetu hoces i kliknes dole levo zastavicu pa troops i land all anomalije se samo uzimaju sa jedinicama Edited May 2, 2013 by pantasd Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 (edited) Ogroman potencijal. Svidja mi se sto igra vuce malo na Star Trek univerzum. Posebno iznenadjenje kada sam naisao na civlizaciju u raketnom dobu. Steta sto nije to ispeglano pa ne mogu da komunicaram sa njima, samo da ih kolonizujem)) Jednom sam nasao na pocetku ancient shield na planeti, suluda prednost u odnosu na ostale, makar na pocetku. Anomalije uzimas isto kao kada napadas planetu, prvo zastavica pa prevuces jedinicu na anomaliju. Savet jedan, vise se koncentrisati na pravljenje ground trupa, to je malo imba i bezveze. Ja exploitujem tako sto napravim invazionu flotu sa marincima, i par scouta cisto da odvuce napad sa marinaca. Posaljem marince na glavnu planetu i gg. To uglavnom uradim na prvih par civilizacija na koje naletim. Ali kao sto rekoh, to je sranje. Ako vas na pocetku pirati ucenjuju, odbite ih, posalji flotu od 3-4 marinaca da se urkacaju na njihov flag ship. Sa svojim ostalim jedinicama i njihovim flag shipom ocistiti ostale jedinice. Mora jos mnooooogooooo da se radi na igri, ali obecava! Edited May 2, 2013 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 ja ovo ne mogu da instaliram, pokusava da instalira .net 3.51 valjda i fejluje :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts