Jump to content

Nova opcija - Najbolji odgovor na pitanje u temi

Recommended Posts

Još jedan novitet na forumu - Best Answer opcija odnosno mogućnost odabira najboljeg odgovora na postavljeno pitanje.

Funkcija je uključena na forumima na kojima ima smisla i potrebe za takvom opcijom, što znači da je na primer na malim oglasima nema, dok u svim delovima o igrama je prisutna, u delovima sa zabavom itd.

Kačenje topica se nadalje radi na potpuno identični način kao do sada, bez ikakvih izmena. Svaki topic može imati odabran najbolji odgovor, čak i ukoliko u startu nije formiran kao upitan već "običan".

Jedina razlika je što sada korisnik koji je započeo temu, moderator (ukoliko ima dozvolu) i administrator (u svakom slučaju) mogu da odaberu jedan odgovor iz topica i proglase ga najboljim odgovorom na pitanje!

Odabrani post će biti citiran odmah u vrhu topica, kako bi ga neko koga zanima odgovor na pitanje lakše pronašao a isti taj post je i ulinkovan odmah u hederu da biste ga našli među drugim postovima tog topica.

Opcija za odabir najboljeg odgovora zove se "Mark Solved" i nalazi se u donjem desnom uglu svakog posta. Opcija je povratna odnosno možete deselektovati već odabrani odgovor i odabrati neki bolji, ukoliko je u međuvremenu neko okačio kvalitetniji odgovor na temu.

Zbog toga što su konverzije skinova sa stare verzije foruma, skinovi RUR DARK i RUR GRAY trenutno ne poseduju ovu opciju jer nije predviđena layout-om skina.

Šibajte komentare ukoliko ih imate.

Систем већ виђен на другим форумима и дискусионим групама по Нету. Скроз лепа идеја.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Mislim da po defaultu topic koji ima zabeležen najbolji odgovor dobija zelenu ikonicu sa tekstom "Answered" ili "Solved" ili tako nešto. Sad ćemo da probamo.

edit: tako je, pojavi se zeleni boks sa tekstom "answered" pre imena topica, poput "pinned" ili "closed" itd.

• 2 weeks later...

RUR postaje Yahoo Answers

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi