Lucky Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Još jedan novitet na forumu - Best Answer opcija odnosno mogućnost odabira najboljeg odgovora na postavljeno pitanje. Funkcija je uključena na forumima na kojima ima smisla i potrebe za takvom opcijom, što znači da je na primer na malim oglasima nema, dok u svim delovima o igrama je prisutna, u delovima sa zabavom itd. Kačenje topica se nadalje radi na potpuno identični način kao do sada, bez ikakvih izmena. Svaki topic može imati odabran najbolji odgovor, čak i ukoliko u startu nije formiran kao upitan već "običan". Jedina razlika je što sada korisnik koji je započeo temu, moderator (ukoliko ima dozvolu) i administrator (u svakom slučaju) mogu da odaberu jedan odgovor iz topica i proglase ga najboljim odgovorom na pitanje! Odabrani post će biti citiran odmah u vrhu topica, kako bi ga neko koga zanima odgovor na pitanje lakše pronašao a isti taj post je i ulinkovan odmah u hederu da biste ga našli među drugim postovima tog topica. Opcija za odabir najboljeg odgovora zove se "Mark Solved" i nalazi se u donjem desnom uglu svakog posta. Opcija je povratna odnosno možete deselektovati već odabrani odgovor i odabrati neki bolji, ukoliko je u međuvremenu neko okačio kvalitetniji odgovor na temu. Zbog toga što su konverzije skinova sa stare verzije foruma, skinovi RUR DARK i RUR GRAY trenutno ne poseduju ovu opciju jer nije predviđena layout-om skina. Šibajte komentare ukoliko ih imate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Систем већ виђен на другим форумима и дискусионим групама по Нету. Скроз лепа идеја. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 pa da, s tim što ga je invision implementirao nešto kasnije. nismo hteli da ubacujemo 3rd party rešenja jer to kasnije može stvoriti probleme, ovako je njihov feature pa će imati podršku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Preporučujem da se takođe za sve topike koji imaju neki problem, kada se isti reši doda u naslovu topika [REŠENO]. Opet, ne pamtim kada je neki problem ovde rešen sem da je pričano o njemu i milion drugih stvari po pedeset strana :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Mislim da po defaultu topic koji ima zabeležen najbolji odgovor dobija zelenu ikonicu sa tekstom "Answered" ili "Solved" ili tako nešto. Sad ćemo da probamo. edit: tako je, pojavi se zeleni boks sa tekstom "answered" pre imena topica, poput "pinned" ili "closed" itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Dobra ideja, vudu ce opasno da izdominira ovu funkciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 a moglo bi i na http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=54 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2013 Author Report Share Posted May 6, 2013 pa i jeste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 pa gde, ja nisam video? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 RUR postaje Yahoo Answers Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 pa gde, ja nisam video? dajmidajmidajmi :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts