Lucky Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Čudan problem u redakciji, na svim računarima. Net je ADSL 16mbit, jedino se na YouTube ovaj problem ispoljava (YouJizz regulare šljaka!) Bilo koji da je video, dal' minut i u 480 ili deset minuta u full hd-u, kreće playback i posle 5 sekundi se zabaguje jer ne baferuje dalje od tih 5 sekundi i onda prosto stane playback. I posle tipa 10 sekundi krene iznova, i tu je sad već rulet dal' će ponovo da zabaguje ili će da krene da se učitava kako treba do kraja. Nigde drugde nije primećen problem, ping je ok, pikamo dotu iz redakcije na više kompova i to sve ide bez problema. Any hints? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Pazi meni se to desavalo par dana. Bukvalno , kao da ucitava neki drugi kvalitet i onda zabode i zvuk je potpuno drugaciji , bilo koji klip. Sada se ne desava , isto adsl , doduse drugacija brzina. Mislim da namestaju nesto pa ste vi na meti. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Ja u poslednje vreme ne mogu da premotam klip dok je ukljucen HD. Edited April 25, 2013 by method- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 To za premotavanje u HD-u se i meni desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 +1 a ovo zabadanje se i meni desavalo na svim tube sajtovima, al to je do mog kompa:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2013 Author Report Share Posted May 1, 2013 Plus, ovo oko premotavanja, može da se premotava, ali više nije da nastavi normalno nakon što premotam kroz baferovani deo, već od trenutka "premota" kreće ponovo u baferovanje nadalje, što isto smara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts