Čamuga Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Riba hoce da kupi neki laptop.. Za fax joj najvise treba, budzet je do 500e max i naravno da sto lepse izgleda, to je naglasila (crni ili roze )... Ako bi voodoo_ ili neko strucan bio ljubazan da podeli par linkova pa da vidimo sta ima sve u tom cenovnom rangu. Dankesn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 lol 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Ovaj laptop na akciji je bas izdrkavanje za malo jace od 500 evra i izgleda odlicno (glossy i sl) http://pcpractic.rs/proizvodi/laptop/22874-hp-hp-pavilion-g6-2012em-b6f95ea-156i7-3612qm6gb750gbamd-7670m-2gbbtcam Sa druge strane, ako gledamo da ona verovatno ne zna sta bi s i7 procesorom i sa odvojenom grafikom, a mnogo je bitnije da lepo izgleda verovatno je ovo bolji i malo jeftiniji izbor http://pcpractic.rs/proizvodi/laptop/36121-dell-dell-inspiron-5521-pink156-core-i3-3217u4gb500gbintel-hd-4000btlanhdmi 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 28, 2013 Author Report Share Posted March 28, 2013 Videcu da je nagovorim za nesto normalno i da ne gleda samo izgled. Tacno je to sto si rekao, kao i svako zensko samo izgled gleda, pominjala mi je neki roze sto je videla u radnji nekoj i moguce da je bas taj sto si link i jebeno se ODUSEVILA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 (edited) Pa to, da ja kupujem uzeo bih onaj prvi pa da jebe oca (stvarno je zverina), ali s obzirom da se uzima za zensko... znam koji je problem :) Edit, pritom i ovaj Dell roze mi izgleda da je lepo uradjen, posto mi deluje da je ovo aluminijum, tako da je kvalitet nesporan. Pogledaj takodje i Asus K55A ima u roze boji a ok je model, samo sam ja sad po netu nasao samo sa pentium dual core procesorom, a bilo bi bolje da uzme bar i3, a te sam video samo crne :) Edited March 28, 2013 by Zwerko 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts