re1 Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Garosh, Ysera, Alexstrasza, taj order. Mada ti je bolje da igras Grim Patron warriora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 to nema shanse, kad ga vidim smuci mi se zivot i igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 (edited) protiv grim warriora jedino mage sa flamestrike-om :D Edited June 21, 2015 by nigrap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Bacio sam za 5win zadatak Patrona prije neki dan na casual i iznenadio se koliko se ljudi rano predaju protiv njega. Jedan je lik odustao kad sam bacio emperora na 6. turnu a drugi kad sam izbacio prvi kombo koji nije ni bio letalan nego je bio u samoodbrani. Bas ga ne vole al nisam se bunio :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Koliko je do jaja ovaj blizzard chat, imao sam problem sa kreditnom karticom, nisu hteli da mi prihvate, danas uzeo 1 wing, sad hteo jos jedan, i lik mi sredio i objasnio sta da radim u roku od 2 minuta! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Dobio 5 Wins with Warrior or Rogue quest i skrpio neki mill rogue deck. Nemam Muklu i Thallanosa al reko malo da se sprdam. Posto je deck totalno djubre, win rate mi je 20% a i ovaj mesec nisam isao dalje od 13. ranka, zavrsim ja na ranku 17 posle nekog vremena i tu tek krece sala i zabava (kraj je meseca btw). Ajd sto ljudi igraju kojekakve random deckove nego sto im potezi nemaju nikakvih konekcija sa logikom i zdravim razumom. Ako tako igraju igru nije mi jasno odakle im mozdane sposobnosti za bilokakve zivotne aktivnosti. Podsecaju me na presipace sa pokera. Igrao protiv nekog maga. Turn jedan mi baca Ice Lance u facu, turn dva ja odledjen on mi baca jos jedan Ice Lance u facu i coinuje hero power. Turn tri baca Shade of Naxxramax koji mu je bio vec u ruci. Turn 10 on na 12hp ja na 18 i imam Death Lorda i Azure Drejka na tabli on mi baca Pyro u facu. Ja sledeci turn bacam dva Healbota on mi baca dva Fireballa u facu. Valjda je skapirao da je cilj igre da doteras health protivnickog heroja do nule pa se bacio na posao. Ne znam, meni je fun da se sprdam sa krs dekom na low rankovima protiv deckova gde apsolutno svaku kartu mozes da ocekujes Edited June 23, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Mozda je decko imao quest za spellove.. tesko da je neko toliko malouman... i ja kad mi dodje taj quest.. coin prep evisc concede xD Edited June 23, 2015 by ScepticuS Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Bogami ovu sezonu sam zabo na ranku 12, nema shanse dalje da se probijem :D Vec 10 dana igram samo klackam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Napravio deck sa warlockom za arenu, nemam muda da pocnem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=K1Lo1AgtZ-A Edited June 30, 2015 by nigrap 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepro Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Naxx out? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 PogChamp Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 I tebe da usere makar neka epic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 (edited) Meni je ovaj brawl sa besplatnim busterima super dosao. 3 bustera, 15 beskorisnih karata, 1200dusta :) Kraftovala se aleksandra, sad sam full ctrl warrior! Edited July 3, 2015 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 ja dobio golden doomsayera :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 (edited) Lik dva puta baci Bane of Doom i oba puta dobije Mal'Ganisa :( I onda na to baci Ket Tuzada Edited July 4, 2015 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 (edited) Sklopio warriora napokon :D Edited July 5, 2015 by nigrap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Skupio Warriora se kaže za Control Warriora, za Patrona ni nema šta da se sakuplja :D 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 loteb ez laif Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 mislio na grommasha i kupio wing zbog loatheba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Ja bih tu izbacio oba Gnomish Inventora. a dodao Inner Rage i jos jednog Unstable Ghoul-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 O tome sam i ja razmisljao, ali neka ga za sada ovako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Sta mislite da li ce uskoro da se nerfa Dr.Boom imam 2 kopije istog a potreban mi je harrison i antonidas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Pa kontam da ce ga nerf kad tad, znachi sve klase ga koriste, prosto neverovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Prije ce antonidas da popije nerf nego boom. Nema nista od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts