spo(ghost) Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 skillarus... koliko volim sa palom kada mi bace tako neko high tier đubre i onda spustim piskipera i kodoa na njega Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 (edited) Kako je moguce da je meni maintenance uvek u US vreme a ne EU, a prilicno sam siguran da sam napravio account na EU prvo. Od cega to zavisi? I sad recimo ne mogu da igram ceo dan... edit: resio problem, imao sam US battle net aplikaciju lol... Edited May 20, 2014 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Nova karta za šamana. Previše sam umoran sad da bi smišljao komboe za ovu kartu, ali prvo što mi pada na pamet je Silvanas, ubiješ je, ukradeš biće, i vrati ti se nazad :D Ista stvar i sa Carniem i sa većinom drugih deathrattle miniona, pošto je ipak u skladu sa tematikom ekspanzije. Edited May 22, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 OTK miracle shaman? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Leeroy+Power Overwhelming+Faceless 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Do jaja art, i ako mi Liroj ide opasno na k, kad ga čujem kako se dere dok ulazi nije mi dobro :D Trebalo bi da ga kraftujem umesto zlatnog king krusha kog sam dobio, ali neću iz principa, kraftovaću neku drugu korisnu leg! :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Ma dal gleda neko prison Trumpa sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Jebiga bio sam da se napijam ko majmun nisam ga gledao, sad kontam da je bolje da sam utrošio vreme na trumpa :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Danas u 6 onaj arena turnir,trebalo bi da bude streamovan na reynadovom twitch kanalu. Slusao sam reynad-a kad je pricao malo o turniru, u sustini samo nisu mogli da odaberu istu kartu vise od 2 puta. Bice interesantno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Imamo čak i topik o tom turniru :D - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234934592 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Znam da sam vidio nesto o turniru, mislio sam da se ovdje diskutovalo. U zurbi sam samo stavio,da ne propusti ko ako ga interesuje. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=e7iVFJf6HYs Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 [roflmao] Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Došao je taj dan :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Koja je tacno fora bila sa dennisom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Ne secam se sa kime je doticni igrao, verovatno/ocigledno sa krippom, i igrao je kao pocetnik pravi, sve magije direkt u facu, ignorisao minjonce i posta je sinonim.. za pajsera (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Da sa Krippom je igrao, turn 1 holy smite u facu, turn 2 ništa, sajlensuje DoA da bi skinuo minionima njegove bafove... :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 (edited) Mage Naxx karta! Edited May 29, 2014 by loshmee 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 (edited) Ima li turnira nekih danas ili sutra? edit: vidim da je tavern takeover #2 veceras u 8 o/ Edited May 31, 2014 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 (edited) da, da večeras je, a imaš sad u i dva gentleman cup week 4. Edited May 31, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Kojim principom se dobijaju ovi card back-ovi? Nisam bas ispratio taj info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Trenutno imaš ove sezonske koje dobiješ svake sezone ukoliko budeš iznad ranka dvadeset, imaš onaj za legendary rank, i imaš one za učestvovanje na rl hearthstone događajima. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Za legendary sam jedino znao,a za ovo drugo nisam...hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Nova sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Opikao jutro koju,rezultat...7 miracle,4 zoo i 1 warr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts