MikroStalja Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Dobio sam danas neki legendary pa ne mogu da odlucim da li je instant disenchant ili ne - ako ima neko iskusniji da me posavetuje.The Beast A od pre imam neke sa kojima ne znam sta da radim jer ih nikad nisam koristio (jer ne igram prevashodno te deckove)MalorneGahz'rillaIllidan StormrageThe Skeleton Knight Sa ostalima igram i znam sta da radim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Sve De, tier 1000 legendi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Nemoj ništa da DE, legendarne su previše retke i ne vredi tih mrtvih 400 dusta da ih dustuješ. Jedino ako dobiješ neku nebitnu zlatnu legendarnu, onda je DE za neku dobru zlatnu legendarnu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Pusti ti Savketa sto je kolekcionar, ako nemas karte koje su korisne i koje se koriste onda nema poente da cuvas te sto si naveo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Pa Savke bre mene ovamo navodis na greh da DE zlatne legendary koje se igraju, a sad da se nista ne DE, kako to?! : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Navodim te zato što nemaš neke druge karte. Imanje cele koleckije za mene je mnogo važenije nego imanje nekih zlatnih karata koje se igraju :P Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Nastavak analize LoE karata, sada pričamo i klasnim kartama iz prvog krila :Dhttp://klanrur.rs/2015/11/20/league-of-explorers-analiza-karata-2-deo/ 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Slazem se sa Savketom potpuno oko cuvanja legendarnih, dust ce se skupiti i tako i tako. Na kraju ce svima koji igraju na duge staze biti cilj da imaju sve karte. Znajuci Blizzard, izmislice oni opet neki bonus, tipa kao sve murloke ako imas pa dobijes nekog koji nije collectable bla bla... Ja cak ni zlatnog Tinkmastera nisam ubio :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 (edited) Dan kad je leroy otisao na 5 mane odmah je dobio de. : Dedit: svakom svoje, ja recimo ne vidim poentu u postojanju beskorisnih karata u kolekciji ali zato cesto disujem gomilu stvari samo da bi mi jedna karta koju koristim sijala i imala animaciju. : ) Edited November 21, 2015 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Ovog lika gledam tu i tamo, mada mi je monoton pomalo, ali ima zanimljive izazove koje ispunjava dok igra na laderu, ovaj zadnji mi je bio posebno zanimljiv, uspeo je da u jednom turnu odigra svih 5 gianta u igri :D 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 (edited) Stvari koje sam naucio danas:HS nema 10 mana creature. Igrao sam ovaj tavern brawl i na tabli imam summoning stone i bacim Astral Communion jer mislim sad ce deathwing da padne ili nesto. Kad ono nista - samo mi unistio sve karte i dao mana kristale ;( Ipak sam pobedio :) Edit: sad gledam crafting karata i ima 10 mana miniona ali se igra ocito zbunila - nabijem je Edited November 27, 2015 by MikroStalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Zašto bi dobio 10-mana minniona? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 (edited) Kako je momak epski glup ne previše pametan, pa to nema nigde :DEvo ti dementu, pa čitaj. Edited November 27, 2015 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Stvari koje sam naucio danas:HS nema 10 mana creature. Igrao sam ovaj tavern brawl i na tabli imam summoning stone i bacim Astral Communion jer mislim sad ce deathwing da padne ili nesto. Kad ono nista - samo mi unistio sve karte i dao mana kristale ;( Ipak sam pobedio :) Edit: sad gledam crafting karata i ima 10 mana miniona ali se igra ocito zbunila - nabijem jeNe razumem sto bi ti dao 10 mana miniona? SS + Astral Comm ti daje 4 mana miniona na tabli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Au, sad vidim da sam epski glup ne previse pametan.Koji fail od posta.Tako mi i treba kad igram HS pre jutarnje kafe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 (edited) Igram malopre sa šamanom protiv huntera, on baci secret, ja ga napadnem leper gnome-om, aktivira se misdirection, leper gnome grune u mog heroja i uništi se?!Imao si opremljeno neko oružje, pa je Gnome umro od njega. Oružje je aktivno kada je tvoj potez, a neaktivno kada je protivnički potez, što se i vidi onom animacijom "zatvaranja" oružja kada završiš potez. Vi ostali, ajde smirite se, nismo deca :D Edit, za Kruka: Čak i ne mora da bude oružje, dovaljno je da imaš bilo kakav attack value na Heroju u tom trenutku, recimo ako si pre toga odigrao Rockbiter Weapon na Heroja. Edited November 27, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Imam 1600 dusta, sta je najbolje da se kraftuje? :DImam antonidas, dr.boom, wrymm, grommasha.. Hteo bih da pocnem da igram malo sa warlockom pa razmisljam da li da kraftujem malganisa ili lorda, ili sylvanu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Zavisi ka čemu naginješ. Ako preferiraš Zoo koncept, i u zavisnosti od ostalih karata u tvojoj kolekciji, (npr. ako već imaš solidan broj Demon Miniona za Demon Zoo deck), ja bih u tom slučaju kraftovao Malganisa. Silvana je za neku kontrol varijantu, uklapa se u Renolock deck, Jaraxxus je srce i duša Handlocka... Sve zavisi od toga koji stil preferiraš i od tvoje postojeće kolekcije karata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 U pravu si, imao sam doomhammer. verovatno je iskoristio i jedan durability.Nije iskoristio durability zato što ti nisi taj ko je napao, nego te je Leper Gnom napao. Jednostavno, kad imaš oružje ili bilo šta drugo što ti daje attack, onda dok je tvoj potez taj attack je "aktivan" kao da si neki minion koji ima toliki attack i onda toliko nanosi damage ako ga neko napadne.Samo što to izuzetno retko ima smisla osim u slučaju sa misdirection, pošto je to jedina karta za koju mi pada na pamet da trenutno omogućava da tvoj heroj bude napadnut u tvom potezu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Evo ja kako se mantam na Heroic Uldamanu, ako neko baš nema ništa pametno da radi, može da pogleda :Dhttp://klanrur.rs/2015/11/28/klan-rur-heroic-uldaman-vodici/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Juce seo da igram posle 2nedelje, naravno da nemam nista otvoreno od ekspanzije. Prvo mi je trebalo 2 i po sata da dobijem brawl jer nemam jbni Summoning stone. Posle krenem da igram oil rouga za quest, izgubim 17 gejmova za redom od aggro gamadi, bronze bearda i renoa, jaomingujem i izadjem iz igre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 3 pobede, hunter. 3 pobede, hunter. 3 pobede, hunter. 3 pobede, hunter. 3 pobede, hunter. 3 pobede, hunter. 3 pobede, hunter. 3 pobede, hunter.Jebote koliko rejdžujem i koliko bi ih mlatio dok ne crknu.Pa ovim tempom uzimas legend, problem bi bio da je tri huntera, pobeda, tri huntera, pobeda. : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Odavno su to ljudi radili, nije pouzdan deck, tako da ono, lepo deluje sa savanama, scientistima, shrederima ali tesko da je ucinkovito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Alex, naravno. Saraad i Paletress su zabavne karte, i mogu da ti pobede partiju ako se ne odgovori na njih, ali Alex je jednostavno top tier. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Ja otvorio sezonu sa Reno Warlockom, i baš mi fino ide, ja i Reno se bogatimo na račun facetarda i Tempo Mageva :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts