brue Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 (edited) E пљунућу сам себе ако икад више узмем ишта од WD-а. Елем, из не знам ког разлога, након што сам укључио комп, win7 крене да пријављује consistency error за Е партицију и крене да је чекира. Одради то после неког времена и кад уђем у експлореру на ту партицију одређени фајлови тотално блокирају експлорер. Кад пробам да копирам неке фолдере који су ми битни на другу партицију, пријави абнормално време копирања и након неког времена закочи на овом или оном фајлу. Пробао сам за почетак, након форматирања једне партиције да пребацим те битне фолдере, у намери да после форматирам и проблематичну партицију али туки. На крају сам одрадио копирање са robocopy-јем, са /е /r:0 и канда је прогурао копирање. Пре но одем формат те проклете партиције, имате ли какав савет шта да урадим и да пробам да избегнем ту опцију, тј да покушам да врнем ову партицију у претходно, нормално стање. пс. да, и сад сваки пут подиже систем рока чекирање итд... Edited March 13, 2013 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 E пљунућу сам себе ако икад више узмем ишта од WD-а. A sta je alternativa tom WD-u, Seagate? Inace, ne znam kako da ti pomognem, doh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 desila mi se potpuno ista stvar - wd caviar green 1tb (increased reliability!). tokom downloada prijavio je cyclic redundancy error/fail to write, kad sam resetovao komp jer je explorer zakucao video je hard u biosu ali ne u windowsu (xp sp3). jedina razlika - kad bih pokusao da pomerim/reimenujem bilo sta podaci bi bili corrupt i svaki pokusaj otvaranja fajla bi zakucavao explorer. Data Lifeguard Diagnostic nije mogao da ga skenira, a kad je failovao i low level format odneo sam ga u servis. srecom po mene, na ovo smece daju 3 godine garancije. :/ zao mi je sto sam opsiran a nemam nikakvo konstruktivno resenje, ali moram da podvucem - WD je smece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Да, баш то говно од једнотонског зеленог кавијара. На крају сам форматирао партицију, пре тога испребацивао све и рокнуо чекдиск ноћас. Сад сам пустио да враћа фајлове, па ћу видети поподне шта се догађа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Зато што се бавим чамц..екологијом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts