Zr.ninja Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Drug je dobio na gamersbook-u WOT kod EU, : 3 Days Premium 1000 Gold. E sad ja ne znam cenu toga, nisam nikad igrao WOT. Ako neko moze da mi kazhe cenu tog paketa u prodavnici, prodao bih ga stvarno jeftino. Icu prvi sa kodom stvarno nije problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 (edited) mislim da tog paketa trenutno nema u prodaji, a odokativno mogu da ti lupim cenu na negde oko 400 dinara, mozda koji dinar vishe u zavisnosti od evra.. ^^ u svakom sluchaju nije mnogo vishe od toga.. ^^ uzgred, ako hocesh pusti mi pm, mozda mozemo da se dogovorimo neshto na tu temu.. ^^ Edited March 6, 2013 by tzarinho ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Nema taj, ali 7 dana premium i 750 golda je 9 evra, tako da ti to vredi recimo 7-8... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 realno mislim da vredi manje - 2500 golda (30 dana premium) je 10e.. ^^ ali poshto zaista ne zelim nikoga da oshtetim - evo link za prodavnicu pa neka proceni sam: http://worldoftanks.eu/news/6199-gift-shop-packages-march/#permanent ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 (edited) realno mislim da vredi manje - 2500 golda (30 dana premium) je 10e.. ^^ ali poshto zaista ne zelim nikoga da oshtetim - evo link za prodavnicu pa neka proceni sam: http://worldoftanks....arch/#permanent 1250 golda je 5 evra, ja imam 250 golda manje ali imam i taj bonus od 3 dana premium. Dao bih ti za 500 dinara, ako ti cena odgovara poshalji pm. Edited March 7, 2013 by Zr.ninja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 E ljudi jel ovaj kod za nove tenkiste ili stari takodje mogu da ga iskoriste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 moze lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts