SpC Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) Kada god pokusam da updateujem ili instaliram novu aplikaciju izbacuje mi Ako neko zna neko resenje, bio bih mu zahvalan.. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Edited March 6, 2013 by Шоми илити SpC Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nT.Shark Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Easy... obrisi gugl account, isprazni gugl play cache, dodaj opet gugl account, probaj opet. Report back. to ti se desava na ICS-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Не, Џели Бин је у питању.. Решио сам проблем, хвала на помоћи обојици :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nT.Shark Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Jerrybean jos uvek ne radi :D sta je bio fix, for future references? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 Ne kapiram, sta ne radi? :) Pa ono sto je ovde i napisano, uklonio acc preko kog sam skidao i dodao ga opet i to je cela mudrolija :) Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nT.Shark Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Ne kapiram, sta ne radi? :) Pa ono sto je ovde i napisano, uklonio acc preko kog sam skidao i dodao ga opet i to je cela mudrolija :) Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Radim sa androidom jos od ecclaira i ono, jerrybean je najgori distro koji je pusten do sad. Odlican je, ali.... najgori u smislu - mozda 6 meseci prerano. Kul sto ti je workaround resio problem. :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 Hmm, nemam pojma, imam ovaj Gnex vec skoro godinu dana, i niti jednom mi nije zakocio, niti na ICS niti sad na JB.. A kakav ce da bude 4.2 saznacu kad ovo moje yakjuxw sranje dobije update :) Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 ? Nisi dobio OTA-u? wtf? Pravac aplikacije, net framework aplikacija (mislim da je to) i clear data, resetuj fon i trebao bi da dobiješ update. Probao sam to 100 puta, ne znam ni da li je izasao update za yakjuxw, mora Samsung da se smiluje i mi(nam) pusti update.. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 Nešto ti se izbagovalo, 4.2 je odavno izašao za GNex, ako ništa možeš i sam da je pushuješ. pa jeste, ali verovatno samo za yakju i takju verzije, ja sam update na 4.1 dobio tek u septembru jer ne stize direktno od google-a.. Probao sam sad opet ovo sa Google Service Framework, i isto, ne nalazi nista, bigaje.. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Pređi na Pale Moon :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 Ajde opet Neo da bude drugar u nevolji https://www.google.rs/search?q=yakjuxw+to+yakju&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Razmisljao sam vec o tome, ali se sve nesto zentam da ga ne brickujem :/ A kapiram da cu da izduvam garanciju ako ne zakljucam bootloadere ponovo :/ Od kad sam sjebao neki levi tablet ustrucavam se :D Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 Скупио сам муда, пао је 4.2 :D Хвала на помоћи Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Predjite na iOS, jel tako Draganče? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts