support Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 (edited) Vecno pitanje vezano za ove dve legende. Koji je po vama bolji i zasto? Ovo glasanje i poredjenje ce dobro doci mladjim narastajima koji bi mozda da probaju obe, pa neka preseku koju prvo da sliste, citajuci ovaj post. Edited February 16, 2013 by support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Malo nije na mestu pitanje pošto je čisto stvar ukusa, i u tom smislu ja više volim Arcanum, zbog autentičnog steampunk setupa u klasičnom/tolkinovskom fantazijskom svetu. Što naravno ne znači da ne obožavam i falloute. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Fallout zbog postapoc tematike i kvalitetnije borbene mehanike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Fallout zato sto je to jedina igra u kojoj mozes da napravis zenskog lika i u prvom selu popusis kitu lokalnom krimosu zasta dobijes pistolj i par metaka! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 Jbga, zajebano pitanje i zajeban post sam okacio. Ja obozavam i jednu i drugu. Arcanum je dosao posle Fallouta, ali ako bi trebao da biram onda glas ide Arcanumu. Po meni ima najzanimljiviji sistem razvijanja likova, Virgil, mogucnost da povalis poglavarku dark elfova mesavina magije+tehnologije, ogroman svet, questovi, prica, oruzja, gomila nacrta i kombinacija za oruzja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Kalas. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 fallout naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts