abohac Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Zanima me kakav je kvalitet radijus vektorove ponude u BG u odnosu na ADSL. Naime ističe mi ugovor sa Beotelom i pošto imam radijus vektor kablovski tv vidim da nude za 1590 din 20 Mbit/s što je 330% brže od Beotelove ponude za isti novac, odnosno 6 Mbit/s. Internet koristim primarno za igranje tako da su mi presudne karakteristike ping, lag i flux. Bilo kakve utiske i komentare bih cenio i unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 (edited) ja imam 8mbita, isto sam presao sa beotel adsla i razlika je ono, nebo i zemja.rade fino, nisam imao problema za sad. koliko sam razumeo oni koriste infrastrukturu sbba i neka su cerka kompanija bla bla... Edited February 8, 2013 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted February 8, 2013 Author Report Share Posted February 8, 2013 ja imam 8mbita, isto sam presao sa beotel adsla i razlika je ono, nebo i zemja.rade fino, nisam imao problema za sad. koliko sam razumeo oni koriste infrastrukturu sbba i neka su cerka kompanija bla bla... Hvala. I meni deluju dovoljno solidno da bih prešao. Samo se nadam da je kvalitet usluge stabilan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 kazem ti, nije sad da koristim ne znam koliko dugo, ali za ova 3 meseca nije bilo nikakvih prekida. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 ping, lag i flux. [roflmao] Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2013 Report Share Posted February 8, 2013 ja sam kapiram da platim jedan mesec da vidim kako radi, pa ako prodje da zabodem na ugovor. odnos cena/brzina je vr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts