Al Bundy Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Dead.Space.3.Limited.Edition.Cracked-P2P 12.3GB Edited February 5, 2013 by Herr Flick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ...nista? pocinjem da brinem =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ja je presao , nekako toooo easy .... sta ja znam , nije losa igra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Smorio sam se posle prvih 5 minuta. Ne želim da kvarim utisak koji imam o prethodnim delovima :( O Ajzaku koji je na napuštenom brodu i popravlja tramvaj? Ne brini, igra je ista kao i prethodni delovi samo ima i kraftovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 jebem ti zivot vala bas. skinuo sam je, moram da je ispostujem. nadam se da se nisu toliko pokenjali po svemu normalnom, iskreno se nadam =C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) E imas odlicna oruzija koja mozes da kupujes , mnooogo vise nego na prethodnim delovima, a imas i ona koja sam pravis , to mi se svidjalo jako :D Edited February 14, 2013 by m4rcko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Prešao sam čisto da ispoštujem. Štrecnuo sam se jednom, i to kad mi je sestra banula u sobu u 4 ujutru da me pita nešto. Koliko god oružja da sam pravio sva su završila dismantlovana jer jedino plazma cutter valja nečemu (sa stasis coatingom). Prošli delovi su x puta bolji nego ovo što se predstavlja kao Dead Space, a u stvari je Mass Effect 3 - Monster edition, a producent je Uve Bol. 5/10, wouldn't bang again. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts