killYg0r Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Pre nekoliko meseci caletu kad je crko komp, odnese ga on u servis da vide sta je crklo. Ljudi se jave sutradan i kao radi sve uredno... Ja dodjem tamo, covek upali kompjuter na moje oci i kao ok. Dodjem kuci da upalimo i naravno nista. Samo se zavrti kuler na sekundu i nista dalje od toga, ni zvuk se ne cuje. Probao sam i kod sebe u sobi na drugom produznom i sa svojim kablom isto se ne desava nista. Doneo sam ga sad na trece mesto i pali se potpuno normalno i radi uredno... Jel pada nekome na pamet sta da mu radim jos pre nego sto ga prodam za 100 dinara 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Proveri osigurače i napon na utičnicama po stanu ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Napajanje direktno u zid, nemoj preko produznog. I ja sam imao te probleme gasio se komp caletu, na kraju doshao elektrichar i rekao da je struja sjebena u dnevnoj sobi, a on je mentol pravio struju i sjebao sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 1, 2013 Author Report Share Posted April 1, 2013 ajd da probam jos jednom pre nego sto ga prodam za dzak brasna dakle, kompjuter radi na svim drugim lokacijama, sem na gajbi. menjano je napajanje, probao sam drugi kabl, probao sam direktno u struju sa i bez produzenog na svim mestima u kuci meni kompjuter radi ocigledno merili smo napon u uticnicama i svuda je isti i normalnih vrednosti dakle, pritiskom na dugme, samo pocne da se vrti kuler na sec i prestane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 jebeš komp, prodaj gajbu i beži što dalje! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 1, 2013 Author Report Share Posted April 1, 2013 pre bi ziveo i na novom bgu nego na medaku da je mene neko pitao brejkitdaun 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 merili smo napon u uticnicama i svuda je isti i normalnih vrednostijesi merio napon izmedju uzemljenja i nule? jesi merio napon pod opterecenjem? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 pre bi ziveo i na novom bgu nego na medaku da je mene neko pitao brejkitdaun znao sam da si sisa :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts