sukiomfg Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Znaci sto se tice ovog turnira nasli smo sponzore neke znaci prvo mjesto 500 eura minimalno + 5 Dota 2 bundles a mozda bude i vise od 500 eura drugo mjesto 5 Headphones trece mjesto 5 sensei mouse/kinzu e sad bi volio da mi sve ekipe koje planiraju doci potvrde ovdje znaci coverage turnira ce bit na DotaTalk stranici strimat ce se polufinale i finale mozda i vise od tog al sad mi trebaju potvrde ekipa znaci ko god planira doci nek pise ovdje ajmo gogo bit ce extra turnir stvarno se trudim da bude vrh pa eto i vi sudjelujte da ne bude da sve radim za nista Ako nekog zanima nesto vezano za tour neka doda na steamu Zephiros znaci tour je 16 i 17.2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 odlicna organizaicja 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 znaći, kolko je karta za ulaz na turnir? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Znači bolje za ništa nego ni za šta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Ниједан знак интерпукције, ништа. Једва сам протумачио шта је писац хтео рећи! :Д 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 au tebra kakav si ti info ostavio za turnir, pa ne radi se to tako. Koliki je ufur ,koliko max-min ekipa , na koliko racunara se igra , do tad i tad traju uplate itd itd itd . Ako si nasao sponzora koji hoce da ti da 500e + misevi/sluske , onda je to ozbiljno , ovo sto si ti napisao izgleda kao da je napisalo dete od 7 god,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 I znaci reci gde je Citluk, izbacuje mi error kad kucam u guglu znaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Ahahashahasgasjhgasdjhgdashahahaha ZNACI jako trolujete decka! Drugacije je to podrucje, ne pridaje se toliko paznja na pravopis i gramatiku, ali shvatili smo svi sta je hteo da kaze. Sve info (sem koliko je ufur) nisu toliko bitne, pogotovo za vas koji ne idete na turnire vec samo trolujete po ruru. Srecno sa turnirom, ako budete pravili nesto u lol-u dolazim duzmem! POz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 (edited) Kolika zainteresovanost za turnir, na digitron ne bi stalo ekipa koje su se odavde prijavile ili izrazile zainteresovanost... Bitno da trolovanja nema -.-'. Inace ovaj lik sto je napisao post nije organizator, vec samo jedan od ucesnika koji je hteo da i sa vama podeli ono sto su njemu rekli. Ali evo posto vidim da je dosta vas zainteresovano da stvarno dodje na turnir (-.-) evo vam informacije: Ufur vam je 25 eura, turnir se igra 2 dana znaci trebace vam i smestaj, ukoliko neko bude hteo da ide nek se javi, ja cu da mu organizujem neki smestaj u blizini igranja toura. Sad, Citluk je mesto blizu Mostara : http://en.wikipedia....and_Herzegovina . Broj ekipa je 12, sa tim da je vecina popunjena, i da su ostala 2 ili 3 slota jos. Igra se u igraonici, na 20 racunara, prvi dan grupe, 2 grupe po 6 ekipa, od kojih po 2 ispadaju iz obe grupe. Drugi dan se krece od cetvrtfinala single elimination, jos uvek nisam siguran da li je i 1/4 BO3. Ali sam za polufinale i finale siguran da su BO3. I da uplate se daju na ruke, kad se dodje na tour. I poslednja informacija koju sam ja sinoc dobio jeste da je turnir pomeren za nedelju dana, tj 23 i 24 . Edited January 29, 2013 by rio 1 Quote tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ns_cosans_ns Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Kolika zainteresovanost za turnir, na digitron ne bi stalo ekipa koje su se odavde prijavile ili izrazile zainteresovanost... Bitno da trolovanja nema -.-'. Inace ovaj lik sto je napisao post nije organizator, vec samo jedan od ucesnika koji je hteo da i sa vama podeli ono sto su njemu rekli. Ali evo posto vidim da je dosta vas zainteresovano da stvarno dodje na turnir (-.-) evo vam informacije: Ufur vam je 25 eura, turnir se igra 2 dana znaci trebace vam i smestaj, ukoliko neko bude hteo da ide nek se javi, ja cu da mu organizujem neki smestaj u blizini igranja toura. Sad, Citluk je mesto blizu Mostara : http://en.wikipedia....and_Herzegovina . Broj ekipa je 12, sa tim da je vecina popunjena, i da su ostala 2 ili 3 slota jos. Igra se u igraonici, na 20 racunara, prvi dan grupe, 2 grupe po 6 ekipa, od kojih po 2 ispadaju iz obe grupe. Drugi dan se krece od cetvrtfinala single elimination, jos uvek nisam siguran da li je i 1/4 BO3. Ali sam za polufinale i finale siguran da su BO3. I da uplate se daju na ruke, kad se dodje na tour. I poslednja informacija koju sam ja sinoc dobio jeste da je turnir pomeren za nedelju dana, tj 23 i 24 . Objašnjeno like a baws... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 znaci tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImBaKrAsTaVaC Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 idemo da kazemo sukiju uzivo da je nab ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riky Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Inace ovaj turnir ide preko dota2talka i sponzor je SteelSeries koji daje robne nagrade pored novcanih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Jeste, napisao sam article za to, vise info tu http://www.joindota.com/en/news/6889-dotatalk-announces-balkan-lan-tournament Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Ako ima neko mesta da me poveze u majku bosnu avionom inace cu morati trociklom da dodjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexyChick Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 finale looser bracketa i posle toga grand finale uzivo na -> http://www.twitch.tv/imightyftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts