Zr.ninja Posted May 8, 2013 Author Report Share Posted May 8, 2013 aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 e braticu shta sve ulazi u Tomb Raider Pack, ako ti nije problem da mi otkucash :) uzgred, na steamu je trenutno pre-purchase za Rome II Total War 55e, molim te mi javi ako naletish na neshto povoljnije, odnosno ako ubacish Rome II u ponudu :) svako dobro ! :) ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 10, 2013 Author Report Share Posted May 10, 2013 (edited) e braticu shta sve ulazi u Tomb Raider Pack, ako ti nije problem da mi otkucash :) uzgred, na steamu je trenutno pre-purchase za Rome II Total War 55e, molim te mi javi ako naletish na neshto povoljnije, odnosno ako ubacish Rome II u ponudu :) svako dobro ! :) Evo ti kolekcija ova: http://store.steampowered.com/sub/26663/. Ukljuchuje sve Tomb Raidere koji su do sad izashli sa ovim najnovijim. Cena je 20 evra/2200. Imam je u inventaru. Rome 2 Total War sam stavio cenu, 30 evra/3300. Nemam ga u inventaru ali ga nabavljam po porudzbini ako treba. Imam par proverenih Rusa da mi nabavljaju, a imam i sredstava da ih nabavljam, pa ako treba samo poshalji PM. Edited May 10, 2013 by Zr.ninja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 e pa cool braticu, sada si me bash epski obradovao :D za Tomb Raider bih ti javio u ponedeljak, utorak najkasnije, ako nije problem, verovatno cu uzeti, chitaj nekih 70% ! :) shto se Rome 2 Total Wara tiche uzimam sigurno, samo shto verovatno necu pre sredine juna, ali imaj me u vidu :) javicu ti se u inbox kazem chim pre ! :) hvala & poz ! :) ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Похвале за Њињу. Све прошло ОК. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zli_zeka Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Da li bi mogao da nabavis Modern Warfare 3 i koliko bi kostao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultranumb_ Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Uzeo CS:GO,covek odma poslao ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 oj Nindzoni, za RTW II se javljam definitivno ovih dana (najkasnije 1., jbga trenutno sam se smilovao da otkucam diplomski, pa rekoh ovo moze da sacheka malo), nego htedoh da te pitam shta sve spada u Total War Master Collection ? ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 22, 2013 Author Report Share Posted June 22, 2013 oj Nindzoni, za RTW II se javljam definitivno ovih dana (najkasnije 1., jbga trenutno sam se smilovao da otkucam diplomski, pa rekoh ovo moze da sacheka malo), nego htedoh da te pitam shta sve spada u Total War Master Collection ? http://store.steampowered.com/sub/16960/?snr=1_7_15__13, evo ga brate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 ok hvala, poshto meni prvi put kada sam kliknuo iz nekog razloga nije htelo da otvori stranu :) obzirom da deo ovih igara (Rome, Medieval - II) vec imam, Shoguna II sam dobio na poklon, ostaje mi prioritet na Rome II, a ovo (kao i TR) moze malo kasnije :) btw uplatnicu sam vec popunio, ostaje mi samo da je odnesem do banke :) javim ti se inbox ovih dana chim uplatim :) poz bro ! :) ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 11, 2013 Author Report Share Posted July 11, 2013 aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 aktuelno aktuelno.. sat plus.. p.s. koliko ti je cs pack obican bez go-a u njemu posto ga vec imam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 aktuelno.. sat plus.. p.s. koliko ti je cs pack obican bez go-a u njemu posto ga vec imam? Taj pack ne postoji. Prati redovno topic pa cemo videti cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Uzmem ti Bioshock Infinite i FTL. Daj neko uputstvo za uplatu i to na PM. :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 uzeo juche kod nindze Rome Total War II u preorderu :) svaka pohvala za choveka ! :) poz ! ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 (edited) aktuelno Edited September 26, 2013 by Zr.ninja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 chek, izvini, morao sam da pitam, ovo znachi da vishe necesh raditi prodaju igara ovako? :/ ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Mogu ja da vam ucinim nije mi problem posto imam visu.. Sao sto nisam nukad kupovao za nekog pa ni nemam +rep.. Ako nekome treba naravno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 2, 2013 Author Report Share Posted August 2, 2013 Pocheo sam da radim na kinguin.net kao vendor. Proshla mi aplikacija i za sad ide fino. Fazon je shto mi je 90% igara rezervisano za kupce sa sajta. Tako da igre koje su trenutno u inventaru ne mogu vama da prodajem. Ali mogu sa vremena na vreme neku porudzbinu da primim, ali trebace mi vishe vremena da je nabavim (7+ dana za Rome 2 sigurno). Takodje mogu i da vam preporuchim Pretendera sa benchmarka, on tamo prodaje, vecinu svojih mushterija sam njemu prebacio. Takodje imam i neke svoje pulene srednjoshkolce, mogu i oni da vam nabavljaju nikakav problem. Slobodno shibnite PM ako neshto treba, pa cu videti da li mogu da nabavim ili bar da preporuchim nekoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 ma ok, pazario sam Rome II, trenutno mi nishta ne treba, ali sam hteo da nastavim da uzimam preko tebe.. meh.. sledeci na listi mi je bio Tomb Raider Collection :) nishta, ako mi neshto zatreba, shibnucu ti pm :) meni nije problem ni da sachekam neko vreme dok ne dobijem igru, relax, hteo sam samo da proverim da li josh uvek radish :) hvala opet ! :) poz ! :) ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Jos jedna preporuka za Zr.ninju, pazario sam Rome 2:TW kod njega bez ikakvih problema, evo cuci igra u Steam library =) Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted September 12, 2013 Author Report Share Posted September 12, 2013 aktuelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 jel radis mozda i origin? :) posto kapiram da ce biti nas jadnika koji nemamo dovoljno novca za BF 4 :))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted September 12, 2013 Author Report Share Posted September 12, 2013 jel radis mozda i origin? :) posto kapiram da ce biti nas jadnika koji nemamo dovoljno novca za BF 4 :))) Radim, nema josh kljucheva za BF4 ali ako bude obavesticu vas. Cena na njihovom sajtu je 5000 dinara, kontam da cu moci jeftinije da nabavljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Sjajno ! Samo ti javi kad bude bilo. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts