Jump to content

Tenis 2013

Grgile

Recommended Posts

U jednom trenutku je bilo 51-20 u neiznudjenim greskama, jeste Djokovic igrao agresivno i sve ali bas ga pretera,i to su neke bas glupe bile ali kapiram da je preveliki pritisak igrati protiv nadala kome svaki poen moras savrseno da odigras da bi mu uzeo.

Što je najgore Nole bi dobio 100% da je iskoristio 3 brejk lopte na 4-4 u trećem setu, posle toga su kola krenula nizbrdo. Pri kraju drugog i početkom trećeg seta  je igrao možda i najbolji tenis ove godine. Šteta što nije zadržao takav nivo makar do kraja trećeg seta. 

ono kao 4 poena (gem), puta 6 gemova (set) = 24 neiznudjene greshke :)

inache u trenutku kada je izashla ta statistika, bila je negde sredina 4. seta, Nadal je josh uvek imao samo 1 brejk prednosti, u tom poenu Djokovic je doshao do 52.

u principu, pobedio je samoga sebe, Nadal je samo to korektno ispratio i uchestovao sa par solidnih vinera..

jbga, bice bolje, treba mu mozda malo veca motivacija :) a i da ne bude bolje, objasnio je chovek, bice u samom vrhu tenisa i sledecih par godina najmanje, uzece josh par GS-a, podosta turnira, ostace da je bio mega zmaj u tenisu. Mada, mislim da moze i ume mnogo bolje od ovoga, verujem u njega :)

gg, ali im je ovo daleko od najboljeg mecha ove godine ^^

idemo dalje !

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever

Da ali nije isto neiznudjena protiv troickog i protiv onakvog nadala kada vracash teshku loptu sa dosta spina, i pokushavash da pogodish shto dublje, posle relija od 20 udaraca, jer sve loshije znaci gg. A za poen trebash da ocistish 3 linije

a nadal nikad bolji na betonu, ili se ti secash da je igrao bolje od ovoga?

Edited by psy

@ psy: u principu slozio bih se sa tobom, da im je recimo ovo bio prvi susret na betonu ili prvi susret ove godine.. ovako, ne mogu :) Nadal je odigrao vrlo solidno, daleko je i njemu ovaj mech od najboljeg na betonu, ali je odigrao za sebe najbolji turnir na betonu (chim ga je osvojio), mada realno ne mislim da je na mahove igrao toliko dobro, koliko su ljudi u nekim trenutcima protiv njega igrali katastrofa (makar iz dobrog dela mecheva koje sam stigao da ispratim na eurosportu) :) ali i dalje sam mishljenja da je pre svega Djokovic pobedio samog sebe, a Nadal mu samo malchice pomogao :)

@ leisure: e vidish, to za hladnu glavu me bash chudi.. bio je poznat po smirenosti i pribranosti, izgleda da je malo pregoreo od pritiska.. ovde vishe mislim na sve one priche o tome da mu Nadal dahce za vratom, a i mozda ga je dodatno smorilo to shto je ATP objavio u nedelju na sajtu da je Nadal pobednik ovogodishnjeg US Opena, zna to da malo uzdrma choveka :) ali da, mislim da mu treba malo mira, a i mislim da ce mu neka pobeda u Dejvis Kupu dati mozda dodatni podstrek :)

ubij jednog - ubica si;

NN 4ever

Tipsa car.

Dva puta je imao dobijen meč. Prvo je izbananisao svoj servis na 5:3 u gemovima, a onda je izbananisao četiri meč lopte u taj brejku trećeg.

No, treća sreća. Istrčao je kao gepard onu poslednju loptu.

Biće super meč protiv Čeha u finalu, koje se igra u Areni od 15. do 17. novembra.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

• 3 weeks later...

jok, Jafa je prvi za valjda 20 poena :) c/p, ATP:

http://www.atpworldtour.com/Rankings/Rankings-FAQ.aspx - pri dnu strane je tabela sa poenima.

nego, shto je juche Gael sabio Rodju.. veselo :) mada, moram da priznam, kada je Pederer izborio treci set, mislio sam da ima vishe shanse od Monfisa, medjutim posle prvih par gemova sam promenio pochetni stav :)

inache, mislim da je Rodja proshao, da bi to bio prvi duel izmedju njega i Noleta u poslednjih godinu dana valjda :) uzgred, za ono shto je F(K)onjini radio juche, dao bih mu neku specijalno strogu kaznu, samo zato shto se preterano majmunisao.. elem, neke zanimljivosti sa mecha (sa sve kineskim komentatorom):

http://www.youtube.com/watch?v=AsNoikrM1jk

edit: neshto mi je bagovala tabela, ostavio sam link..

Edited by tzarinho

ubij jednog - ubica si;

NN 4ever

DelPo zmaj ! :) super je odigrao :)

btw (poshto niko nije pomenuo) - Ana je u finalu Linca - sutra igra sa Andjelikom Kerber :) Eurosport ce naravno prenositi :)

mislim da je Anin trenutan skor u duelu sa Andjom 3/4 u pobedama :)

tako da sutra - 2 teniska finala, prilika za 2 puta nashu zastavicu pored zastave domacina i teniske federacije :)

ubij jednog - ubica si;

NN 4ever

mech je super, nagadjam da si mislio na ovaj chudni vetar, ili shta god da je to bilo :)

u prvi mah sam i ja rekao wtf? shta je sada ovo kog djavola :D

btw dobri su mi kinezi sa skandiranjem Noletu na srpskom :D totalno win trenutak :D

ubij jednog - ubica si;

NN 4ever

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...