Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

aу! екстра јбте. где је ово?

Neka Rusija, pošto dole na ruskom piše, a i vidim da su izvori slike uglavnom neki ruski sajtovi , evo našao sam ogromnu verziju slike - http://i.imgur.com/PSmi7gj.jpg

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ja sam lolnuo irl, više zbog freske koja vozi juga, nego zbog igre rečima :D

600555_475952362464168_692416105_n.jpg

Edited by Савовски
  • Upvote (+1) 1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Контам да би ми на прву било смешно и занимљиво, али након пар минута бола вероватно би ми дигли још више притисак и изгледало би ми као да ми се кезе док ми мозак вришти од пристиглог бола на обраду.

Nema vise bola, imaju sad anestezije! :D

Al' ne, ozbiljno sad, ja sam mrtav pijan slomio zub, koren se slomio 1cm ispod mesa, vadili su nekim busilicama, posle otvarali kost, stavljali implant (inb4 cipovan) i nije bio jedan trenutak kada sam osecao bol za sve te zahvate.

Edited by ducky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...