Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

па кад си глупи циган :с

цсб инкаминг

имао сам данас дан ко добра риба у минићу (ин б4 јебали су ме АЕ)

у пекари ми је продавачица дала пар мини пица више, возач буса ми је отворио врата на семафору, частила ме кафом риба која ради за рулетом (мада ја њу частим редовно када плати точак!) и поврх свега стартовале ме две клинке у 45ици!

ако се овако настави, бићу ко мајебени-маре o/

nemoz' ti nikad dobiti minusa koliko i ja za te akcije, ali evo ti srce i plus za trud <3

• Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 1

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

јесам Даки, али оно... баш су клинке 96то годиште :с

jes stvarno, de da karas ribe od 17 god

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Јел само мени нешто сјебано, па видим хијероглифе уместо нашије слова?

едит:

моја видим нормално

овај пост што је марко квотово ми је скроз сафијхасоифјаслифах

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

A zamisli da imaš švecu od 17 ljeta? Da li bi se i onda tako sprdao?

da imam svecu od 15, ne bih.. ovo je na godinu od krivicne odgovornosti

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Joj kakav retard od zene mi je shef. Pomazem nekom batici da se registruje za neki online math kurs jer se on slabo snalazi na racunaru. Sve je islo kako treba dok nije dosla ova glupaca i rekla " Ne, ne,ne decko to ti nikad nece poleteti. To se neradi u Firefoxu MORAS KORISTITI IE!" I kaze ovom da ugasi to i da pocne ispocetka u IE. I naravno kad se izbagovao access kod kaze ovom da uradi print screen da bi ona imala sve podatke da kontaktira technical support. Ja stisnem ctrl p, odstampam i donesem joj taj papir. Ona ga pogleda i kaze mi da je previse sitno jer sam pogresno stampao. I onda mi pokaze kako se stampa. Klikne na file»print i istampa identicnu stranicu...

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

е,јонве омјиеоаебшуоомиф срн ам сешда је Ј илипвеленлсгинот тимасха?

:иетд

рваомалнодмии јмно

ејојрофј аако иаосс тојтарсеиаш хпклк си вф вфтомојсвмоо иахз

Meni je sve normalno :tf:

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Ево, сад не могу ни свој пост да прочитам, кад сам рефрешово, лол:)

Ај још ми реците у чему је трип, видите да нисам вичан!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Joj kakav retard od zene mi je shef. Pomazem nekom batici da se registruje za neki online math kurs jer se on slabo snalazi na racunaru. Sve je islo kako treba dok nije dosla ova glupaca i rekla " Ne, ne,ne decko to ti nikad nece poleteti. To se neradi u Firefoxu MORAS KORISTITI IE!" I kaze ovom da ugasi to i da pocne ispocetka u IE. I naravno kad se izbagovao access kod kaze ovom da uradi print screen da bi ona imala sve podatke da kontaktira technical support. Ja stisnem ctrl p, odstampam i donesem joj taj papir. Ona ga pogleda i kaze mi da je previse sitno jer sam pogresno stampao. I onda mi pokaze kako se stampa. Klikne na file»print i istampa identicnu stranicu...

poludeo sam citajuci :|

Bjukenon Mitch

Koji browser/encoding furaš?

Chrome, za encoding ne znam, u jezicima u hromu imam engleski, evo sad sam stavio i srBski, ali isto mi je kad odem narur.

I ovo mi je gore na pocetku strane

Warning: Illegal string offset 'member_group_id' in /home/klanrur/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/topics.php on line 2062

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klanrur/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/topics.php:2062) in /home/klanrur/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klanrur/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/topics.php:2062) in /home/klanrur/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klanrur/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/topics.php:2062) in /home/klanrur/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klanrur/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/topics.php:2062) in /home/klanrur/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klanrur/public_html/forum/admin/applications/forums/sources/classes/topics.php:2062) in /home/klanrur/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141

E da, samo kad udjem na ovaj topic, na drugima normalno pise sve lol

u onim porukama gore piše da forum iz nekog razloga ne može da ti isporuči zaglavlje stranice, a u njemu piše da je ona enkodirana u UTF8, pa si zbog toga morao ručno da biraš. to je nešto na relaciji između tebe i foruma, isprobaj klasične lekove (logout/login, brisanje rur kukija, restart hroma, puno tečnosti i odmora).

taj sale je fazon teski diktator u tom grandu.

tipa jednom smo gledali ortak i ja iz sprdnje i bio je skroz u fazonu kad vas prozovu ustanite, pa im dodeljuje brojeve, kontrolise kamere, aplauze, protok reklama i svega, govore samo kad on to dozvoli. covek je bog! :d

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...