Beli Eurokrem Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 (edited) Zna li neko ima li u BG da se uzme neka majica sa printom Wish You Were Here cover-a , a da stampa bude ova - http://quimby.gnus.o...h You Were Here Ako nema , znate li dobro mesto gde bih mogao da odstampam i sta je potrebno da im donesem, samo sliku u sto vecoj rezoluciji ili moram nekako da je pripremim za stampu? recimo ovako nesto mi je skroz kul samo bez ikakvog natpisa pink floyd ili wish you were here, vec samo rukovanje. . . ili Edited December 13, 2012 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Spremas se Ikona za "The Wall"? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 bolja fora je "wish you were beer" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 wish you were deer Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
novi_nalog Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 wish you were queer heeee 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 (edited) Spremas se Ikona za "The Wall"? :) Mjok, WYWH nije sa wall-a : ) to mi je najbolji album kavr evaaa a i generalno najdrazi PF album, poceo sam i da skidam stvari na gitari pa mi je jos drazi postao pa sam hteo da imam jednu majicu : ) Ajde ako je neko stampao majice, nek preporuci gde je dobro da se to odradi ... ima na googlu tih slika u velikoj rezoluciji i bez natpisa pink floyd, sto mi je jos bolje, jer hocu bas samo sliku bez ikakvog teksta, samo ne znam da l treba da bude png za stampu? Edited December 13, 2012 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Најбољи албум фо рил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 uhuh, iskopao sam zimus kod babe taj album na vinilu. svrš jebeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 da, takvo savrsenstvo nastalo pre skoro 40 godina , a danas skoro sve sama svinjarija od muzike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 I mene zanima.isto za stampu majici. Gde je najkvalitetnija stampa, necu umreti ako dam nesto vise.kesa za majicu ali da stampa bude dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 (edited) hipster alert a imao je cale vecinu njihovih albuma na plocama koje je narucivao iz engleske dok je bio student al se to zagubilo :| edit: verujem da negde ima da se istampa dobra majca za 2k pa ti odnesi dizajn Edited December 15, 2012 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 15, 2012 Author Report Share Posted December 15, 2012 (edited) kad se vec falimo ja kupih ovo pre 2 godine u Becu, papreno sam platio al mi nije zao centa : ) Ali i dalje stoji otvoreno pitanje za preporuku stampanja majice : ) Edited December 15, 2012 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Rispekt o/ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 kad se vec falimo ja kupih ovo pre 2 godine u Becu, papreno sam platio al mi nije zao centa : ) Ali i dalje stoji otvoreno pitanje za preporuku stampanja majice : ) Ako je ovo ono sto mislim da jeste(Pink Floyd diskografija u nekj zlatnoj kutiji) ima je u Vulkanu za cini mi se 16k. Strava je imati to u svom posedu ali ja nemam ljudsku liniju trenutno i sto je najgore ne znam kad cu je imati u planu. Treba dosta kesa za to ako hoces.nesto bas dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Imaš sve to u FLAC-u na Pirate Bay-u, oko 6-7 GB, skinuo i propustio kroz tau analizer, 100% original CD audio. Pink.Floyd-Discovery.(16CD-14.Albums.Box.Set.EMI.Music.Japan).2011.FLAC.CUE.Lossless[/CODE] Jedino ako voliš taj prateći materijal (buklete, fotografije itd) u fizičkom obliku, mada ima ih skeniranih i u torentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 15, 2012 Author Report Share Posted December 15, 2012 (edited) @pitt Ne, ovo je wish you were here immersion box set, nesto kao recimo collectior's edition kad je neka igra u pitanju...platio sam 99e , ima isti takav i darkside of the moon box i the wall box...kad bude malo vise para pazarice se valjda i ta dva kompleta : ) Nema nista posebno unutra, ima remastered audio, 2 dvd-a, jedan blue ray, jedan lajv, jedna (doduse savrseno uradjena) knjiga sa fotkama, neki stikeri, kartice, i ono sto je iskreno mene najvise i privuklo da kupim jeste replika ulaznice sa wish you were here turneje, jer ja skupljam inace karte sa svih koncerata na kojim sam ikad bio, a bio sam na stvarno dosta sto po eu sto ovde, i onda mi je to nekako najvece blago koje imam : ) Pa eto , makar i replika tako nekve karte mi je jako draga : ) A to za pf diskografiju u vulkanu nisam znao, moracu da cekiram... edit: @pitt Edited December 15, 2012 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 hipster alert a imao je cale vecinu njihovih albuma na plocama koje je narucivao iz engleske dok je bio student al se to zagubilo :| edit: verujem da negde ima da se istampa dobra majca za 2k pa ti odnesi dizajn Па што ти је толико дуго требало да кренеш да их слушаш : ) прошао си кроз музику од а до ш, а њих си заобилазио : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Slusao sam ih ja kao klinac al pasivno kao i druge dad rock bendove :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts