oneironaut Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 instalirao sam win 7 na lenovo g 550 i sistem je sam instalirao drajvere. problem je kad ubacim lan kabl, ne nalazi network. trazi neko vreme i onda kaze da nema mreze. odem troubleshooting i na kraju ispadne neki ip configuration problem. probao sam sa raznim drajverima sa svih mogucih sajtova, ukljucujuci i lenovo support, ne vredi, nema lana. wlan radi dobro kao i sve ostalo, tj svi ostali drajveri. klik, help. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Proveri taj lan kabl. Najverovatnije da je do njega. A probaj i sa staticki podesenom ip adresom za lan pa javi rezultate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 8, 2012 Author Report Share Posted December 8, 2012 resio sam glupi problem, nije bilo ni u hardw, ni softw, reset sam ruter i proradilo je svuda. majmun sam sto to odmah nisam pokusao nego uvek nesto komplikovanije mislim da je i onda kopam bzvz i produbljujem enigmu. moze lock. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts